Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yüz yüze eğitim açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yüz yüze eğitim açıklaması!
20:00 - Ekim 20 2020 Salı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINDAN ÖNEMLİ NOTLAR:

– Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Ersin Tatar’ı milletim adına kutluyorum. Kıbrıslı Türk’ün kararıyla Türkiye’yi ortak gelecek hedefleri inşa etmenin bir işareti olarak görüyoruz. Türkiye, Kıbrıs’ta Türkiye’nin yanında olmaya devam edecek.

– Karadeniz’de yapılan keşfin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Türkali Kuyusu’ndan verimli keşif haberleri de alacağız.

-Bir çok milletin başardığı şeylere ağır bedeller ödeyerek ulaşmış olmamız büyük bir başarıdır. Bu başarı milletimizin geleceği için kullanılacak. Burada kazanılan her kuruş yine milletimiz için harcanacaktır.

– Milletimizin geleceğine ve geleceğine ulaşan her eli kıracağız.

-Küresel ve bölgesel dengelerin tamamı yıkılan Türkiye yükselen bir yıldızdır.

– Ülkemizin darbe ve vesayet dönemi bitti derken, kimileri sanrılara cevap veriyor. Allah’ın izni ve milletimizin öngörüsü ile bu memlekette kimse vesayetini milli iradenin üstüne çıkaramayacaktır.

– Son dönemde hız verdiğimiz projeler sayesinde güvenle yolumuza devam ediyoruz.

– Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sadece seçim kampanyasında kullanılacak ve sonra bir kenara bırakılacak bir slogan söylediğimizi sandılar. Milletimiz de bizi anladı. ‘Durmak yok yola devam’ diyerek yolu açtı. Şimdi 2023’e 3 yıl var.

-5. ve 9. sınıflar 2 Kasım’dan itibaren yüz yüze eğitime başlayacak

– Yerli aşı çalışmalarında insan denemelerine iki hafta içinde ulaşılacak gibi görünüyor.

– Üniversite gençlerine müjde vermek istiyorum. Lisans öğrencileri için bir stajyer araştırmacı burs programı başlatıyoruz. Ülkemizde ilk kez hayata geçirilen bu büyük projenin gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi