Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
16:00 - Şubat 3 2023 Cuma

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları

“İSTANBUL ASLA İHMALE GELMEZ”

İstanbul asla ihmale gelmeyen bir şehirdir. İstanbul gayret ister, kendisine tutkuyla bağlanılmasını ister. Bu şehre aşkla hizmet edenin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sıkıntı olmaz.

“İSTANBUL’U YENİDEN AYAĞA KALDIRDIK”

İstanbul’u biz yeniden ayağa kaldırdık. Biz gelmeden önce İstanbul çöp çukur, çamurdu… CHP bu demek. Boğaz’ın iki tarafında yaptığımız yatırımları ile biz bu ülkede tarih yazdık. Bay bay Kemal var mı böyle hizmetleriniz.. Elinizde büyükşehirleriniz var. Ne yaptınız… İstanbul’a suyu 110 kilometreden biz getirdik. Biz laf değil, iş ürettik. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü yaptık.

“BUNLAR HERKESE EYVALLAH EDER”

Herkese göz kırpanlar hep olduğu gibi yine karşımızda kol kola geziyorlar. Bunlar Avrupa’nın aferin demesine muhtaç. Yazıklar olsun. Bunlar herkese eyvallah eder. Bizim ise milletimizin aferin demesine ihtiyacımız var. Biz de hayatımızın her safhasında olduğu gibi bugün de sadece Allah’a güveniyor, milletimizden destek bekliyoruz.

“YENİ BİR MEYDAN OKUMAYA HAZIRLANIYORUZ”

Yarın Aydın’dayım. Menderes’in ordayım. Menderes’in ‘Yeter söz milletindir’ meydan okumasını hala hazmedemediklerini görüyoruz. Bunlara karşı her seçim, kazandığımız her başarı yeni bir meydan okumaydı. Küresel güçleri arkasına alarak tek parti faşizmini hortlatmaya çalışanlara karşı yeni bir meydan okumaya hazırlanıyoruz. Yeter, söz de, karar da, gelecek de milletindir diyerek huzurunuza geliyoruz. Türkiye Yüzyılı için desteğinize talibiz.

“TÜRKİYE YÜZYILI’NI BERABER KURALIM”

Gençlere, gelin size emanet edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nı birlikte kuralım, kodlarını birlikte yazalım diyoruz. 14 Mayıs’ta artık adını Bay Bay Kemal’e çevireceğiz. Bundan şüphe duymuyorum.

“BAY KEMAL SIFATINI TERFİ ETTİRDİK”

Güya bize karşı aday çıkarmak için kurdukları masanın altından birbirlerini tekmelemekten başka bir şey yapmayanlara iradenizi sandıkta göstermenizi istiyorum. CHP’nin başındaki zatın büyük hevesle sarıldığı Bay Kemal sıfatını terfi ettirdik. 14 Mayıs’ta adı ne oldu? Bay bay Kemal’e çevireceğinizden şüphe duymuyorum.

“TEK PARTİ ZİHNİYETİNİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

Unutmayın, 14 Mayıs’ta sadece CHP’nin başındakine bay bay demekle kalmayacak, tek parti zihniyetini sandığa gömeceğiz. Milleti ve onun iradesini bir kenara bırakıp ülkeyi 6 kişinin hırslarının oyuncağı hale getirmek isteyenlerin hevesini kursaklarında bırakacağız. Bu zafer aynı zamanda son 3,5 yıldır adeta kaderine terk edilen unutulan, kaynakları sömürülürken eser ve hizmetten mahrum bırakılan İstanbul’un da ayağına vurulan prangalardan kurtuluşu olacaktır.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi