Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik mesajlar
20:00 - Eylül 6 2021 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

Uzunca süredir düzenli olarak katıldığımız Malazgirt Zaferi’nin törenlerini de 26 Ağustos’ta gerçekleştirdik. Ertesi gün Balkanlardaydık. Bosna Hersek’e, 27 Ağustos’ta Karadağ’a yaptığımız ziyaretlerde pek çok hususu muhataplarımızla ele alma fırsatı bulduk. Bu ziyaretlerde oralarda yaşayan kardeşlerimizin bize gösterdiği samimiyetin hala kalbimizin birlikte çarptığının örneğidir. Akıncı’nın TSK’ya teslim törenini yaptık. Akıncı sayesinde bu teknolojiye sahip aracı bu sistemi üreten 3 ülkeden biri haline geldik. Halan devam eden projelerimizi de hızla neticelendirerek ülkemizi savunma sanayinde en üst lige çıkarmakta kararlıyız.

30 Ağustos gününü de dolu dolu geçirdik. Zafer Bayramı törenlerinin ardından Milli Savunma Bakanlığımızın Kara, Hava ve Deniz kuvvetlerinin ortak bir çatı altında toplanacağı Ay Yıldız Projesi’nin de temelini attık. İnşallah bu projeyi 19 Mayıs 2023’te tamamlayacağız.

Adli yılımızı da Yargıtay’ın yeni binasında açtık. Daha önce Yargıtay 6 ayrı binada yer alıyordu. Şimdi ise 10 bloktan oluşan yeni binasında yer alacak. 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi