Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan HDP’li vekile sert tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan HDP’li vekile sert tepki!
14:00 - Haziran 13 2022 Pazartesi

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başlıkları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Her ay rekorla büyüttüğümüz ihracatımızı Mayıs 2022 itibariyle 12 aylık bazda 243 milyar dolara yükseltmeyi başardık. Türkiye’nin 2022’nin ilk yılı çeyrek büyümesinin yaklaşık yarısını ihracatımız sırtlamıştır. Bu tablo emin adımlarla yürüdüğümüzün ispatıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim kimsenin meşrebiyle, tarzıyla derdimiz yok. Tek hedefimiz ülkemizin üretimini ihracatını artırmaktır. Ayda ortalama 3 milyar doları bile bulmayan ihracatımızı ayda ortalama 20 milyar dolar seviyesine çıkardık. Bu yıl sonu için belirlediğimiz 250 milyar dolarlık ihracat rakamını fazlasıyla geçeceğimiz anlaşılıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sınırımızın ötesinde bizi rahatsız eden kim olursa olsun, oralara da gitmeye hazırız dedik. Türkiye’nin terörün her türlü mücadelesi eninde sonunda zafere ulaşacaktır. Dökülen her damla kanın hesabını misliyle teröristlerden soruyoruz. HDP’lilerin de aralarında bulunduğu grubun dün Kadıköy’de attığı sloganlar kalleşlik, kanı bozukluktur. Bu alçaklığın bedelini yargı önünde ödeteceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi