Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tedbirleri açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tedbirleri açıkladı!
20:12 - Kasım 17 2020 Salı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINDAN ÖNEMLİ NOTLAR:

Kıbrıs Türklerinin hukuksal eşitlik ve varoluş mücadelesinin en kıymetli konusu olan KKTC’nin ilanının 37. yıldönümü vesilesiyle Pazar günü adayı ziyaret ettik. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası yaptığımız ziyaretin önemli mesajlar içerdiğine inanıyorum. Bakanlarımıza, milletvekillerimize ve gazilerimize ziyaretimize Sayın Devlet Bahçeli eşlik etti.

15 Kasım’da ilk kez Cumhuriyet bayramlarına katıldık ve Kıbrıslı Türklerin sevincini paylaştık. Ardından Kapalı Maraş bölgesine gittik. Bu iyi niyet hareketi Yunan tarafında hiçbir zaman yanıtlanmadı. KKTC Kapalı Maraş sahilini halka açtı, bu cesur adımı destekliyoruz.

15 günde bu yolu asfaltladık. Maraş’ta heyetimiz ve Kıbrıs halkı ile gerçekleştirdiğimiz program, bölgede hızla gelişeceğimiz kararlılığımızın bir adımıdır. Oradaki ziyaretimizi anlamayanlar piknik olarak görmeli. Tanrıya şükür milletimiz orada yaptığımız işin ne olduğunu çok iyi biliyor.

(İzmir’de deprem) AFAD ekipleri hemen harekete geçti ve çevre illerdeki ekipler İzmir’e destek vermek için yola çıktı. Polis, Jandarma ve TSK birimleri ilk dakikalardan beri deprem bölgesinde.

Yeni bir reform için hazırlanıyoruz. İnsan hakları eylem planı bu hazırlıkların en önemlilerinden biridir.

YENİ ALINA ÖNLEMLERİ!

Hafta sonları 10.00 – 20.00 saatleri dışında sokağa çıkma yasağı olacaktır.

Eğitim yıl sonuna kadar online olarak devam edecek.

Restoran, berber gibi işletmelerin çalışma saatleri 10.00 ile 20.00 arasında olacak.

Tüm spor müsabakaları seyirci olmadan oynanacaktır.

Restoranlar sadece paket servis yapacak.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi