Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Albayrak’ın istifasını kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Albayrak’ın istifasını kabul etti
22:12 - Kasım 9 2020 Pazartesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere 8 Kasım 2020 Pazar akşamı Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak sosyal medya hesaplarından birinde sağlık nedenleriyle görevden alınmasını talep eden bir açıklama yaptı. hesaplar. Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın talebi kabul edildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Türkiye cumhuriyet tarihinin en büyük idari reformunda, kabinemizin geçişinden sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini kuran Sayın Cumhurbaşkanı, milletimizin takdirine sunmuştur.

Cumhurbaşkanımız tarafından kabineye dahil edilen bakanlarımız 10 Temmuz 2018 tarihinde TBMM’de yemin ederek resmen göreve başladılar.

Cumhuriyetimizin 66. Hükümeti olan bu kabinede bir önceki hükümette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan İstanbul Milletvekili Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı olarak görev aldı. Bölgesel ve küresel siyasi krizlerin yanı sıra, koronavirüs salgını nedeniyle gelişmiş ülkelerin bile ciddi ekonomik zorluklar yaşadığı bir dönemde ülkemiz, bu kritik dönemde yapılabilecek en az zararla yoluna devam etti. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve değerli bakanımızın başarıları Cumhurbaşkanımız tarafından takdir edildi. .

Bilindiği üzere 8 Kasım 2020 Pazar akşamı Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak sosyal medya hesaplarından birinde sağlık nedenleriyle görevden alınmasını talep eden bir açıklama yayınladı. Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın talebi kabul edildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi