Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Mitinginde açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Mitinginde açıklamalarda bulunuyor
16:12 - Mayıs 9 2023 Salı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Aydın, 14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya var mısın? Bunlara gereken dersi vermeye hazır mısın? Durmak yok yola devam. Efeler, yiğitler diyarı Aydın, seni yürekten selamlıyorum Aydın. Sen ki tarihçilerin seyyahların güzelliğini öve öve bitiremediği Aydın’sın. Sen ki Menteşe Bey’in, Aydınoğlulları’nın yurt yaptığı Aydın’sın. Bugün bir kez daha seni yürekten selamlıyorum Aydın.

EVLATLARIMIZIN GELECEĞİ ADINA ÖNEMLİ BİR KARAR VERECEKSİNİZ

14 Mayıs’tan zaferle çıkmamız gerekiyor. Sandıkları patlatıyor muyuz? Birilerini de sandığa gömüyor muyuz? Sizin bu aşkınız bu işin bittiğini haber veriyor. Pazar günü kendimizle birlikte evlatlarımızın da geleceği adına önemli bir karar vereceksiniz.

BİZ AİLENİN KUTSALLIĞINA İNANIYORUZ

Bu CHP LGBT’ci mi? İYİ Parti LGBT’ci mi? HDP LGBT’ci mi?… AK Parti’ye, MHP’ye LGBT girebilir mi? Cumhur İttifakı’na LGTB girebilir mi? Hayır. Çünkü biz ailenin kutsallığına inanıyoruz.

BUNLARDAN ÜLKEYE FAYDA OLUR MU?

Bay Bay Kemal torununu SGK’ya kaydediyor. Ya bunlar hırsız. Bunlardan bu ülkeye fayda olur mu? Seçimde oy kullanamamak dahil her türlü skandalın olduğu defolu bir şahsa yetki verir miyiz?

Aydın’daki Kürt kardeşlerime de sesleniyorum. Bunların bu haline görüp de CHP’ye İP’e oy verebilir misiniz? Bay bay Kemal Selo’yu çıkartacağız diyor. Bu ne millidir, ne de yerlidir. 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi