Cristiano Ronaldo’ya corona virüsü bulaştı

Cristiano Ronaldo’ya corona virüsü bulaştı
18:00 - Ekim 13 2020 Salı

Corona virüsü salgını futbol dünyasını etkilemeye devam ediyor. Salgından etkilenen son isim ise İtalya Serie A takımlarından Juventus’ta forma giyen Cristiano Ronaldo oldu. Uluslar Ligi maçları nedeniyle Portekiz Milli Takım kampında bulunan başarılı futbolcunun corona virüsü için pozitif test yaptığı açıklandı.

Portekiz Futbol Federasyonu, “Cristiano Ronaldo, COVID-19 testi pozitif olduğu için milli takım kampından ayrıldı. Bu yüzden İsveç’e karşı oynayamayacak. Portekizli futbolcunun herhangi bir semptomu olmamasına rağmen, şu anda tecrit altında. Bu durumun ardından kalan oyuncular. Salı sabahı tekrar test edildi ve sonuçlar olumsuzdu “dedi.

Adasında uzun süre kaldı

35 yaşındaki futbolcu, pandemi sürecinin başında liglerin askıya alındığı dönemde Portekiz’de sahibi olduğu adada ailesiyle birlikte izole bir hayat yaşayarak corona virüsünden korunmuştu.

Fransız futbolcular alarma geçti

Portekiz, 11 Ekim Pazar günü Milletler Ligi’nde Fransa ile karşılaştı ve maç golsüz sona erdi. Mbappe, Kimpembe, Pogba, Lucaz Hernandez gibi futbolcular da maç sırasında sosyal medya hesaplarından Ronaldo’nun fotoğraflarını paylaştı. Şimdi, Cristiano Ronaldo’nun testinin olumlu sonucunun ardından Fransız Futbol Federasyonu’nun nasıl izleyeceği merak konusu.

Uygar Aydın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi