Çorum’da damat terörü: 1 ölü, 1 çocuk, 3 yaralı

Çorum’da damat terörü: 1 ölü, 1 çocuk, 3 yaralı
13:00 - Kasım 19 2020 Perşembe

Olay, Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre bir süredir eşiyle ayrı yaşayan ve boşanma sürecinde olan Gencel K. (37), kayınbiraderi Serkan Ö ile görüştü. (33) ile tartışmaya başladı. Tartışma tırmanırken, Gencel K. önce kayınbiraderini bir kesici aletle yaraladı, ardından yanında bulunan pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Yangının ardından Serkan Ö., Başından eşi Alev Ö. (28) ve oğlu G.Ö. (3) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerinden ayrılan damat, kayınvalidesinin Çoraklık Kümesi evlerindeki evine gitti. Gencel K., yanında pompalı tüfekle kayınvalidesi Gülizar G.’yi (56) ağır yaraladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine her iki olaya da çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Serkan Ö., Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Durumu ciddi olan Gülizar Ö. Acil ameliyata alındı ve bacağı kesildi. Anne ve çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından şüpheli Gencel K., kiralanacağı öğrenilen araçla ortadan kaybolmaya karışırken, polis ve jandarma ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

Tugay Göktürk

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi