Çocuğu eşi tarafından kaçırılan annenin ağlaması

Çocuğu eşi tarafından kaçırılan annenin ağlaması
11:00 - Ocak 8 2021 Cuma

Hatay’ın Antakya ilçesinde yaşayan Hatice İnci, geçen yıl şiddet gören eşinden boşanma kararı çıkardı. Çocuğun velayetinin anneye verilmesi şartıyla, boşanmayı kabul eden eski eşi Hatice İnci, çocuğu düğüne götürme bahanesiyle çocuğu İstanbul’a kaçırdı. Anne Hatice İnci, eski eşinin 2 yaşındaki oğlu uyurken silahla fotoğraf gönderdiğini söyledi. Sesini duyurmak isteyen Hatice İnci, yardım istedi.

Hatice İnci, şiddete maruz kaldığı ve boşanma davası açtığı için boşanmak istediğini belirterek, “22 yaşında evlendim. Evlendiğimiz günden beri eşimden şiddet görmeye başladım. evlilik birliği. 9 Temmuz 2020’de boşanma davası açmaya karar verdim. Boşanma davası açtım ve kararlaştırılarak boşanmaya karar verdim. Karşı taraftan herhangi bir nafaka veya tazminat talep etmezsem, çocuğumun velayetini bana vereceğini söyledi. Avukat ortamında da protokol imzaladım. İyi niyetimi kötüye kullanarak 26 Ağustos’ta benden çocuğu düğüne götürmek istediğini söyledi. Çocuğu verdim ve o gün 19: 00’a kadar ulaşabildim. Daha sonra oğluma ulaşamadım ve telefonlar kapandı. Daha sonra 16 Eylül’de mahkememize gelmedi ve bize geçici gözaltı verildi. Ondan sonra çocuğu kaçırdığım için kayıp başvurusunda bulundum ”.

Hatice İnci, 2 yaşındaki oğlu ağladığında eski eşinin şiddet kullandığını belirterek, “Çocuğum, ‘anne’ ağlayan videolarında beni geri getirmek için çocuğu bana karşı silah olarak kullanıyor. . Ağlayamadığı ve susamadığı zaman çocuğa şiddet uygular. Kanıt olarak bunun görüntüleri var. Neden çocuğu ağlatıyorsun? Başa çıkamazsınız, ‘diyorum,’ bundan zevk alıyorum ‘. Çocuğumu kaçırıp İstanbul’a götürdü. Bana istediği zaman ulaşabiliyor ama o kadar vicdansız ki çocuğuma ulaşamıyorum. Bana gönderdiğiniz son fotoğrafta çocuğumun yanında silah vardı. Sanırım bunu benim için bir tehdit olarak yaptı. Daha sonra ailemle birlikte yaşadığım evime saldırdı. “Çocuğumu istiyorum, birinin sesimi duymasına izin veriyorum, sadece çocuğumu istiyorum, o kadar zor olmamalı.”

Gökhan Aklan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi