Cinayet pişmanlık ile çözüldü

Cinayet pişmanlık ile çözüldü
10:00 - Haziran 11 2020 Perşembe

Edinilen bilgilere göre, olay 24 Mayıs’ta Muratpaşa, Kızıltoprak Mahallesi’nin Antalya ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir şirkette çalışan Gülsüm T. (46) ‘dan haber alamayan meslektaşları, kendisine telefonla ulaşamadığı zaman polise haber verdi. Eve giden polis genç kadına ulaşamadığı zaman, bir çilingir yardımıyla açılan kadın mutfakta kahvaltı yaparken öldü.

Otopside hiçbir saldırı bulgusu bulunamadı

Bundan sonra, evde yapılan ilk muayeneden sonra, genç kadının cesedi otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Morgundan çıkarıldı. Ön otopside genç kadının vücudunda yeni izler olmadığı, kesme ve ateşli silah yarası olmadığı, ölümünün kalp krizi olabileceği ancak ayrıntılı otopsiden sonra kesin ölüm nedeninin ortaya çıkabileceği belirtildi. Daha sonra genç kadının cenazesi akrabaları tarafından alındı ve toprağa gömüldü.

Pişman olduklarında polisi aradı

Bu arada, 27 Mayıs’ta Adana’daki polis karakoluna gidip resim öğretmenliği yaptığını söyleyen Cem Yılmaz (43) isimli kişi, bir süre önce Antalya’ya gitti ve ölümünde ölü bulunan kadını tanıyordu. Antalya’da yaşıyor ve yaklaşık 2,5 yıldır çıkıyor. Evinde kaldığını ve birlikte olduklarını söyledi, bir sabah uyandığında, genç kadını mutfakta öldüğünü gördü ve kimseye söylemediğinden korktu, evden ayrıldı ve Adana’ya geldi. Kişi daha sonra “yardım ve olayı bildirmeme yükümlülüğüne uyulmaması” ndan serbest bırakıldı.

28 Mayıs’ta Cem Yılmaz polisi aradığında Gülsüm T.’yi öldürdüğünü itiraf etti ve pişmanlığı nedeniyle intihar edeceğini ve şüphelinin adresine gittiğini söyledi. Yılmaz evde çok sayıda hap içerek intihar girişiminde bulundu.

Bornoz kemeri öldürüldü

Bunun üzerine kişi ambulans çağırarak Adana Şehir Hastanesi’ne çağrıldı. Hastanede tedavi sonrası ölüm riskinden kurtulan şüpheli, 12 Mayıs’ta Antalya’da bulunan Gülsüm T.’nin Antalya’ya gittiğini, 22 Mayıs’a kadar Adana’ya dönmek istediğini, ama sevgilisinin buna izin vermediği için onu öldürmeye karar verdi. Ona verdiği, banyoda bir yatak döşeyerek birlikte olduğu, onu öldürmeye karar verdiği, boğazının etrafında süslü bir bornoz giydiği, böylece şüphelenmeyeceği, ancak bu kemerle olduğu öğrenildi. , boğazını sıkarak sevgilisini sıktı.

Şüphelinin ifadesinde, kendisine uzun süre boğduğunu ve Adana’ya gidip ailesiyle buluşmasına, boğmasına izin vermediğini söylediği öğrenildi.

Makyaj yaptı, ağzına peynir koydu

Şüphelinin ifadesinde, genç kadını öldürdükten sonra, cinayetin meydana gelmesini önlemek için banyodan çıkardı ve boynundaki çürüklerin görünmemesi için temel uyguladı, sonra giysilerini giydi ve ona mutfakta kahvaltı yaparken bir boğucu olarak öldüğü izlenimini vermek için ağızda süt yandı. Adana’ya arabasıyla geri döndüğü öğrenildi ancak pişmanlığı nedeniyle itiraf ettiğini ve ölmek istediğini söyledi.

Bu itiraftan sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Bürosu Şefi ekipleri Antalya polisi ile temasa geçti ve şüpheliyi onlara teslim etti. Antalya’daki adliyeye nakledilen şüpheli, götürüldüğü mahkeme tarafından “kasıtlı öldürme” suçlamasıyla tutuklandı.

Sevgilisinin bir resmini yaptı, not bıraktı

Bu arada cinayet zanlısının Antalya’dan Adana’ya döndüğünde sevgilisi Gülsüm T.’nin resmini yaptığı ve cinayeti asla unutamayacağı öğrenildi.

Ayrıca, şüphelinin resmin yanına çiçek koyduğu ve bir intihar notu bıraktığı ortaya çıktı. Notunda, “Ben gülümsüyorum, ama öyleyim. Keşke beni aileme göndermiş olsaydın. Eğer kocanızdan ayrılmayı uzatmazsanız. Sana geliyorum, seni seviyorum ”.

Fatih Keçe – Serkan Çetinkaya

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi