‘CHP giderek HDP’ye benziyor’

‘CHP giderek HDP’ye benziyor’
07:00 - Haziran 13 2020 Cumartesi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, gazetemize gündemde özel açıklamalarda bulundu. Ayasofya’nın ibadete açılması konusundaki tartışmaları değerlendiren Yıldırım, Danıştay’dan verilecek kararın beklenmesi gerektiğini belirterek, “Herhangi bir yasal çalışmaya gerek olmayacak. Danıştay camiye işlevini sürdürecektir. İyi Partinin gücüne sahip olmak. Bu işletmenin teklif, teklif, yasa ile ilgisi yoktur. Kararı bekleyeceğiz. Ayasofya’daki MHP, dua seslerinin yükselmesini, ulus beş kez dua etmek istiyor ”dedi.

CHP HDP’ye Gidiyor

Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP’den eski milletvekillerine ilişkin açıklamaları hakkında şunları söyledi: Kılıçdaroğlu, geldiği günden bu yana HDP ile işbirliği içinde. CHP ve HDP ittifakı var; ama gizli bir ittifak. Bu süreçte CHP HDP gibi görünmeye başladı. Bu ittifakta HDP’de CHP yoktu. Ama bir HDP CHP oldu. HDP’den iki milletvekilinin suçu terör örgütü PKK’ya üye olmak. PKK’nın misyonu Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde bir statelet kurmaktır. CHP HDP’nin sahibidir ve İyi Parti CHP’dir. Bu ülke ile sorunları var. CHP’de Deniz Baykal’ın ardından Kılıçdaroğlu’nun politikası milliyetçilerin tasfiyesi ile HDP politikasına döndü.

2023 CHP-HDP İTTİFAK

MHP’li Yıldırım, 2023 seçim ittifakları hakkında şunları söyledi:

Pervin Buldan’ın açıklamasına göre; meşru bir ittifak istiyorlar. CHP ittifakı sürdürecek. CHP’nin oy oranı% 25’i geçemediğinden, yerleşik siyasi partiler yoluyla milliyetçi-muhafazakar çevrelerden oy toplamak istiyor. Burada daha yüksek bir zihin var. Bu zihin PKK ve Atatürk’ü, milliyetçi ve Ulusal Görüşü, FETOist, liberal ve solcu aynı tarafa getiriyor. Amaçları; 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek ve Cumhurbaşkanı İttifakını zayıflatmak. Bu çalışma CHP ve üst düzey Pennsylvania yönetimi altında devam ediyor. O zaman Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan CHP’nin kontrolü altında küçük partiler kurdular. Bu partiler DEVA, Future ve GOOD gibi popülist isimlerdir. Amaç, Cumhuriyet İttifakı oyununu n% 10 değil% 2 nakavtla % 52 indirmektir. Bu masa başında organize edilmiş bir politik mühendislik. CHP ve üst zihin; Başkanlık yetkisi ve ikame programı Türkiye’de. Bu ülkenin başında kimse yok, biz her maçı bozuyoruz.

D. Akdeniz’deki tek ses biziz

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos’un ifadelerini de değerlendiren Yıldırım, “Yunanistan Akdeniz’i ele geçirdi. Türkiye’nin Libya Deniz Antlaşması Güçleri BM’ye gitti. Türkiye’deki her şey ve Libya’nın kontrolü. Doğu Akdeniz’de bir sesimiz var. Hem ABD hem de Avrupa bunu söylüyor. Yunanistan en çok Parlamento’dan alınan karardan rahatsız oldu. CHP, işe gitmesini önlemek için en çok çaba sarf eden kişiydi. Yunanistan çok kaybetti. Saldırganlıkları nedeniyle camilere Yunan bayrağı asıyorlar. ”

Türkiye Gazetesi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi