CHP 4 Eylül’de Sivas’ta Toplanacak

CHP 4 Eylül’de Sivas’ta Toplanacak
22:15 - Ağustos 31 2019 Cumartesi

CHP 4 Eylül tarihinde Parti Meclisi’ni Sivas’ta toplayacak. Sivas Kongresi’nin 100. Yılına özel olarak yapılacak olan Parti Meclisi toplantısının Sivas’ta gerçekleştirileceği açıklandı.

Manda ve himayenin reddedildiği ve Milli Mücadele’ye ışık tutan Sivas Kongresi’nin tarihi anlam ve önemine atıfta bulunan CHP; 4 Eylül tarihinde Sivas’ta Parti Meclisi’ni toplayacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla CHP yönetimi Sivas’ta bir araya gelecek.

Sivas’ta yapılacak olan PM toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan Ekrem İmamoğlu da katılacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını eski başbakan Binali Yıldırım’ı geride bırakarak kazanan İmamoğlu; Sivaslılarla buluşacak.

Misafirperverliğiyle ünlü Sivas şehri İstanbulluların kalbini kazanmayı başarmış olan Ekrem İmamoğlu’nu bağrına basacak. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu bağrından çıkartmış bir şehir olan Sivas; muhalefetin simge isimlerinden birisini konuk edecek. Ülke çapında çok sevilen İmamoğlu; Sivaslılarla 4 Eylül gibi anlamlı bir günde buluşacak.

Konuya dair bir açıklama yapan CHP Sivas İl Başkanı Dr. Ahmet Turan Temel; etkinlikler kapsamında 4 Eylül Çarşamba Günü itibariyle Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi binasında ‘’ Uğurlar Olsun 100 Yılın Hikayesi’’ adından bir etkinliğin de düzenleneceğini belirtti. Uğurlar Olsun 100 Yılın Hikayesi etkinliği şair ve yazar Sunay Akın tarafından seyircilere sunulacak.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi