Ceren Özdemir’in katilinden müstehcen söz: ‘Mahkemeye gelmekten yoruldum’

Ceren Özdemir’in katilinden müstehcen söz: ‘Mahkemeye gelmekten yoruldum’
15:00 - Eylül 24 2020 Perşembe

Üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’i doğum gününden 3 gün önce Ordu’da bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle ‘canavarca bir duygu ile öldürmekten’ müebbet hapis cezasına çarptırılan Özgür Arduç hakkındaki davanın üçüncü duruşması, 2019 yapıldı. .

Olay günü polis ekipleri tarafından yakalandığında polis memurları Zeki Çelik ve Haydar Değerli’yi bıçaklayarak yaralayan Katil Özgür Arduç, 10 Şubat ve 31 Mart ve 18 Haziran tarihlerinde ‘saldırıya teşebbüs’ suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. kamu görevi nedeniyle kişiyi öldür ‘. Zeki Çelik için Adli Tıp Kurumu’ndan sağlık raporu talep edildi ve mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

“Mahkemeye gelmekten yoruldum, bu davayı da bitirelim”

Özgür Arduç, Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 4. kez corona virüs tedbirleri kapsamında maske takarak Ses ve Görüntü Bilgi Sistemi (SEGBİS) ile yeniden hakim karşısına çıktı. Katil Özgür Arduç, “Mahkeme 7 buçuk aydır devam etti. Ben de gelmekten yoruldum. Bu mahkemeyi de bitirelim” dedi. Polisi yaraladığı yargılamasının katili Özgür Arduç.

Mahkeme heyeti, nihai raporun gelmediğini ve rapor süresinin uzatılacağını dikkate alarak Özgür Arduç’u polis yaralama dosyasından çıkardıklarını belirtti. Mahkeme ileri bir tarihe ertelendi.

Selim Kuşcu

ALAKALI HABERLER

Ceren Özdemir’in annesi: ‘Ceren herkesin kalbinde acı, farkındalık yarattı’

ALAKALI HABERLER

Ceren Özdemir’in katili Özgür Arduç tutuklandı

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi