Ceren Duman’ın ölümünde flaş gelişme: kan dondurucu ifadeler ortaya çıktı

Ceren Duman’ın ölümünde flaş gelişme: kan dondurucu ifadeler ortaya çıktı
16:00 - Ağustos 28 2020 Cuma

İzmir’in Bornova ilçesindeki moloz çöplüğe gömülü bulunan Ceren Duman’ın (16) cansız bedeni ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. S.Ö., olayın ardından Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim olan 2 şüpheliden biri olan Duman’ın erkek arkadaşı olduğu iddia edildi. (16) yaptığı açıklamada, 21 Ağustos günü Bornova’da günlük olarak kiraladıkları bir eve gittiklerini belirterek, “Burada uyuşturucu kullandık. Ceren ile ilişkim vardı. Ceren hastalandı ve ağzından köpürmeye başladı. Daha sonra nefes almadığını anladığımda öldüğünü anladım. ” dedim.

YANİ. açıklamasının devamında kan dondurucu şu sözleri dile getirdi:

İlk başta korktum ve kimseye hiçbir şey söyleyemedim. Ceset bir gün evde kaldı. Bu arada, ne yapacağımı düşündüm. Arkadaşım TY’yi aradım. Naldöken Mahallesi’ndeki moloz döküm alanına gittik ve gündüz bir çukur kazdık. Geceleri bir battaniyeye sardık ve gömdük. Vicdanım işe yaramadı, kendimi rahat hissedemedim ve buraya geldim ve teslim oldum. ”

Öte yandan şüphelilerden TY’nin de aynı ifadeyi verdiği öğrenildi.

Otopsi sonucunda kesin ölüm nedeni belli olacak

Öte yandan Duman’ın ön otopsisinde vücudunda kesici ve delici aletler, mermi, pelet yarası veya darp izi olmadığı bildirilirken, ölümünün uyuşturucu kullanımından meydana geldiği vurgulandı. Duman’ın kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu’nun otopsi raporunun beklendiği belirtildi.

Ayrıca olay sonrası anne ve babasının önerileri ile teslim olduğu öğrenilen S.Ö.’nün polise gitmeden önce onu Ceren Duman ile birlikte götürdüğü, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları ve diğer paylaşımları sildiği öğrenildi.

Mustafa İç – Salih Yılmazsoy

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi