Cenazeye giderken kaza yaptılar 4 yaralı

Cenazeye giderken kaza yaptılar 4 yaralı
21:23 - Mayıs 30 2019 Perşembe

Trafik kazasının Sivas’ın Gürün ilçesinde meydana geldiği ve bu trafik kazasında aynı aileye mensup 4 kişi yaralandığı ifade dedildi.

CENAZEYE GİDERKEN KAZA YAPTILAR 4 YARALI

Elde edilen bilgilere göre Gürün ilçesinde meydana gelen kaza 12.00’de meydana geldi. Trafik kazası D-300 karayolunda bulunan Osmandede mevkiinde meydana gelen kazada Kayseri’den Malatya yönüne giden aileden dört kişi yaralandı. Kaza yapan F.C yönetimindeki 78 SH 606 plakalı aracın kaza yapmasının sebebi olarak sürücünün direksiyon hakimiyetin kaybetmesinin sebep olduğu söylendi.

Araç yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ters dönen araçta aynı aileden cenazeye giden F.C., K.C.,  A.C., Y.C. yaralandı. Yoldan geçerken kazaya şahit olan kişiler sağlık ekiplerine ve güvenlik güçlerine haber verdiler. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri olay yerinde yaralılara müdahale ettikten sonra yaralılar ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazanın meydana gelme sebebi ile ilgili olarak jandarma ekipleri ayrıntılı olarak inceleme başlattı.