Çedaş’ın genç timleri iş başında

Çedaş’ın genç timleri iş başında
18:03 - Mayıs 27 2019 Pazartesi

ÇEDAŞ’ta bu sene saha personeli olarak görev yapmak üzere işe alınanlar CK Akademi’nin kendileri için hazırladığı Teknik Okul Programı olarak bilinen eğitimlerin ilk aşaması olan Sahada İlk Eğitim çalışmasını bitirdiler. Bu programın tamamlanmasından sonra ise 1 ay kadar sürecek teorik bilgilerin uygulanması için yapılan sahada eğitime çıkacaklar. Sahaya çıkmaya hazırlanan genç personelin sertifikalarını ÇEDAŞ Genel Müdürü Niyazi Kıvılcım yapılan törenle verdi.

ÇEDAŞ’IN GENÇ TİMLERİ İŞ BAŞINDA

İç Anadolu Bölgesi’nde hizmet veren ÇEDAŞ işe aldığı personelleri için özel eğitim programları düzenleyerek personeli sahada karşılaşacağı sıkıntıları giderme konusunda hazırlıyor. Bu amaçla CK Akademi ile işbirliği yaparak sahaya çıkmaya hazırlanan 13 personeline Teknik Okul Programının ilk aşaması olan Sahada İlk Adım eğitimleri verdirdi.
Bu eğitim programı şirket içi eğitmenleri tarafından verilmektedir. 1 ay boyunca hem teorik olarak hem de uygulamalı olarak eğitim alan personel sertifikalarını aldıktan sonra sahaya inmeye hazırlanıyor. Yapılan sertifika programında konuşan ÇEDAŞ Genel Müdürü Niyazi Kıvılcım, yaptıkları işin kaliteli olması için çalışanlarının kaliteli olması gerektiğini belirterek bu programlara verdikleri önem üzerinde durdu.

Sertifika töreninde konuşan Kıvılcım, sahaya ilk adımı atmak üzere eğitimlerini tamamlayan personele aramıza hoş geldiniz dedi. Daha sonra yaptığı konuşmada Kıvılcım, elektrik dağıtım işinin önemi üzerinde durarak bu iş için alanında iyi personelin yetişmesi kesintisiz enerji sağlanması adına önemlidir dedi. Bu sebeple firma olarak personelin kaliteli olması için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını sözlerin ekledi.