ÇEDAŞ, sokaklar lambalarının bakımını yapıyor

ÇEDAŞ, sokaklar lambalarının bakımını yapıyor
13:45 - Mart 21 2019 Perşembe

Sivas, Tokat ve Yozgat’ta elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) hatlarda ve sokak lambalarında bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

(ÇEDAŞ)’ın yapmış olduğu bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 180 bin armatürün taramasını yapıldı. Bu çalışmaları yapan ekip 2 bin 449 armatürün de bakım ve onarımını yaptı.

Sivas, Tokat ve Yozgat’ta hizmet veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), 2019 yılının başında planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Sivas’ta 70 bin, Tokat’ta 60 bin ve Yozgat’ta 50 bin olmak üzere toplam 180 bin armatürün kontrollerini yaptı. Bu armatürler içerisinde sorun tespit edilen 2 bin 449 armatürün bakım ve onarımını gerçekleştiren ÇEDAŞ, 550 adet armatürünü ise tamamen değiştirdi.

Sivas, Tokat ve Yozgat’ta aynı anda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları hakkında konuşan ÇEDAŞ Genel Müdürü Niyazi Kıvılcım,”Aydınlatma, kaliteli elektrik dağıtım hizmetinin önemli bir ayağını oluşturuyor. Bu noktada, enerjinin sürekliliğini sağlamak için aralıksız sürdürdüğümüz bakım ve onarım çalışmalarımıza 2019 yılında da devam ediyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarla vatandaşların kendilerini güvende hissetmelerini, hizmet verdiğimiz şehirlerin daha güzel bir görünüme sahip olmalarını ve trafik güvenliğine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca, büyük bir özveriyle bakım ve onarım çalışmalarını yürüten ve kısa sürede bu çalışmaları tamamlayan ekiplerimize gösterdikleri azim ve performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Yıl sonuna kadar geriye kalan 70 bin armatürün de bakım ve kontrollerini tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

ÇEDAŞ ekipleri bakım faaliyetlerinin yapıldığı hizmet bölgeleri içinde en fazla şikayetin Sivas merkezden geldiğini bu sebeple buradaki bakım ve onarım çalışmalarına öncelik verildiği söylendi. Armatürlerin bakım çalışmalarında ihbar ve şikayetlerin yoğun olduğu bölgelere öncelik verilerek çalışmalar yapılıyor. Sokak aydınlatmalarının kontrol ve onarımlarını bitiren ekipler, gelen şikayetler doğrultusunda diğer arızaları tespit ederek bu arızalara hızlı bir şekilde müdahale ediliyor. Müşteri memnuniyeti için çalışma bölgelerinde aktif olarak çalışan ve ihbarları değerlendiren ekipler, bakım ve onarım çalışmalarını imar alanları içinde ise en geç 24 saat, imar alanı dışında ise 48 saat içinde tamamlamaya gayret ediyor.

Sivas, Tokat ve Yozgat’ta hizmet veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından muhtarlar için oluşturulan WhatsApp grupları, 186 Çağrı Merkezi, 0552 186 0 186 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve www.cedas.com.tr intertet sitesi üzerinden gelen ihbarları alıyor. Daha sonra bu ihbarları değerlendiren ÇEDAŞ ekipleri arızalara müdahale ediyor. Birçok noktada arızaların tespiti ve bakım çalışması için kontrol faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.