Çatalca’nın çorak topraklarında korku: Barış için götürdüğü karısını boğdu

Çatalca’nın çorak topraklarında korku: Barış için götürdüğü karısını boğdu
17:00 - Ekim 11 2020 Pazar

Olay, Çatalca Bahşayiş Mahallesi Aksaray Caddesi’ndeki boş bir alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede yaşayan Fikret Ç., Bir süre önce dini nikahlı eşi Gül Gülsüm (28) ile sık sık tartışmaya başladı. Daha sonra kocasının kendisine sık sık şiddet uyguladığını öğrenen genç kadın, kocasının açığa alınmasını emretti. 7 Ekim’de mahallede eşiyle tanışan çaresiz adam, karısını zorla arabaya bindirerek barış yapmak amacıyla boş bir alana götürdü. Burada yaşanan tartışmanın ardından Fikret Ç., Karısının barış teklifini reddetmesinin ardından, yanında getirdiği iple kadını boğdu. Daha sonra onu terk edilmiş bir binaya götürdü ve karısının cesedini oraya attı.

Olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi yaşadığı evine giden Fikret Ç. Ertesi gün evinde ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Yakınlarının fark etmesi üzerine hastaneye kaldırılan kişi, tedavisinin ardından durumundan şüphelenen polis tarafından çapraz sorguya çekildi. Sorgulamada cinayet zanlısı cinayeti tüm detaylarıyla anlattı. Karısını önce boş arazide öldürdüğünü, sonra terk edilmiş binaya attığını söyledi. Şüphelinin ifadesiyle olay yerine giden polis ekipleri, genç kadının cesediyle karşılaştı. Ceset olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Fikret Ç. Karakolda verdiği ifadede, kıskançlık krizine girerek Gül Gülsüm’ü öldürdüğünü söyledi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erdal Caniçelli

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi