Canlı hayvan pazarı inşaatı aralıksız sürüyor

Canlı hayvan pazarı inşaatı aralıksız sürüyor
14:38 - Nisan 22 2020 Çarşamba

Tarım ve hayvancılık sektörünün Sivas’ta daha ileriye taşınması maksadıyla başlatılan canlı hayvan pazarı inşaatı aralıksız sürüyor.

Türkiye’nin korona virüsüyle mücadele için evde kalmayı sıkça tercih ettiği bu dönemde inşaatta çalışan işçiler hijyen kurallarına ve sosyal mesafeye azami riayet ediyorlar. Bir yandan bu kurallara uyan, diğer yandan ise hızlı bir şekilde inşaatı tamamlamaya çalışan işçileri bugün Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu da ziyaret ederek bazı önemli açıklamalarda bulundu.

Abdulkadir Hastaoğlu yaptığı açıklamada inşaatın aralıksız sürdüğünü ve Kurban Bayramında inşaatın bir kısmının açılarak hayvan pazarı bölümünün hizmet vereceği müjdesini verdi. İnşaatta şeflik yapan Alparslan Akbulut ise virüs sebebiyle çalışmalarda biraz yavaşlama olsa da kısa süre içerisinde tesisin teslim edileceğini ifade etti.

Yorumlar (1)
  • ME
    Mert CAN
    3 sene ago
    Sayın bașkanım.Bu pazaryeri nereye yapılıyor.Sivas ın asıl ihtiyacı șehir merkezine yakın uygun bir yere belediye kesim mezbahası ve günlük kurulabilecek canlı hayvan pazarıdır,Ayrıca kurban bayramlarındada hizmet vermesidir,ona göre merkeze yakın bir yer belirlenmeli.Aksi halde hayvancılığı bitiritsiniz.zaten çiftçi zor ayakta duruyor.Birde hayvan pazarı aramakta kalmasın.Saygılar
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi