Caner Toptaş’tan Altın Madalya

Caner Toptaş’tan Altın Madalya
20:07 - Haziran 8 2019 Cumartesi

Müsabakalarda yer alan Türk haltercilerden Caner Toptaş; toplamda kaldırmış olduğu ağırlıkla altın madalya almaya hak kazandı. Toplam olarak 273 km kaldırmayı başaran Toptaş; ülkemize altın madalya getirmeyi de başardı.

Toplamda 47 farklı ülkeden toplam 248 sporcunun katılım gösterdiği Halter Şampiyonası oldukça heyecanlı geçti. Milli takımımız ise halter şampiyonasında 6 kadın ve 6 erkek olacak şekilde toplamda 12 sporcuyla temsil edildi. Gençler Dünya Şampiyonasında 61 kiloda mücadele eden Caner Toptaş; altın madalya alarak; ülkemizde sevinç yaşanmasını mümkün kıldı.

Caner Toptaş’tan Altın Madalya

İstiklal Marşımızı Fiji ülkesinin Suva kentinde okutmayı başaran Caner Toptaş; koparmada 125 kilo kaldırmayı başardı. Koparmadaki bu derecesi Toptaş’a altın madalya getirdi. Silkmede ise Caner Toktaş toplamda 148 kilo kaldırdı. Yapmış olduğu bu kilo ile 4. Olabilen Toptaş; toplamda ise yine altın madalya almaya hak kazandı.

İstiklal Marşımızın coşkuyla okunmasına katkı sunan Caner’in bu güzel başarısı doğal olarak Sivas Halter camiasının da sevinmesini sağladı. Sporcunun bu üstün başarıyı göstermesi sonrasında Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü olan Erdoğan Tunç; genç sporcuyu tebrik etti. Tunç; Dünya Şampiyonasında başarılı olan sporcuyu tebrik ettiğini belirterek; sporcunun hocalarını da tebrik ettiğini açıkladı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi