Büyük Kalpler Projesi Dikkatleri Çekiyor

Büyük Kalpler Projesi Dikkatleri Çekiyor
15:49 - Aralık 9 2022 Cuma

Sivas Valiliği’nin destekleri ile yürütülen Büyük Kalpler Projesi çerçevesinde duyu bütünleme sınıfları hazırlandı. Sivas RAM bünyesinde çalışacak olan duyu sınıflarının ve dikkat sınıfının açılışı yapıldı.

Vali Yılmaz Şimşek Açılışı Yaptı

Sivas’ta valiliğin desteği ile başlatılan Büyük Kalpler Projesi kapsamında hazırlanan duyu bütünleme sınıflarının açılışı yapıldı. Açılış töreni duyu bütünleme sınıflarından birinin de bulunduğu Tekin Çelikbilek Özel Eğitim Anaokulunda yapıldı. Açılış töreni Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, eşi 
Çiğdem Olgun Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan’ın katılımları ile yapıldı.

Vali Yılmaz Şimşek açılışta yaptığı konuşmada özel öğretim öğrencileri için sadece eğitim-öğretim desteği yeterli olmadığını belirtti. Vali Şimşek bu öğrencilerin ihtiyaç duydukları sosyal beceriler geliştirmelerine fırsat verecek projelerin yapılması gerektiğini ifade etti. Konuşmaların ardından Vali Yılmaz Şimşek duyu bütünleme sınıflarının açılışını yaptı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi