Büyük Birlikte Partisi’nin Sivas İl Başkanı Adayı Açıklandı!

Büyük Birlikte Partisi’nin Sivas İl Başkanı Adayı Açıklandı!
23:08 - Kasım 7 2021 Pazar

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Sivas İl Başkanlığı görevini üstlenen Uğur Bulut; Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcılığı Görevine getirilmişti. BBP Sivas İl Başkanı’nın Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı olmasından sonra kimin Sivas İl Başkanı olacağı merak konusuydu!

Yapılan açıklamaya göre Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanlığına aday olarak Ahmet Polat aday gösterildi. Büyük Birlik Partisi’nin Sivas İl Başkanlığı binasından yapılan açıklamada Uğur Bulut’un BBP Genel Başkan Yardımcısı olduğu belirtilerek, onun yerine Sivas İl Başkanlığına Ahmet Polat’ın aday gösterildiği ifade edildi. Açıklamanın yapıldığı sırada BBP MKYK üyesi olan Cafer Çongar, Ocak İl Başkanı Serhat Şimşek, Danışma Kurulu üyesi Aytekin Kulmaç ve Sogev Vakfı Başkanı Orhan Demirok ile Merkez İlçe Başkanı olan Fikri Pınarlı da hazır bulundu.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ahmet Polat; 14 Kasım Tarihi itibariyle yapılacak olan 11. Olağan Genel Kurulu öncesinde, aday olduğunu ifade etti. Yaptığı açıklamada almış olduğu kararın, kendi ailesi, BBP camiası ve Sivaslı’lar için hayırlı olması temennisinde bulunan Polat, Sivas’ın kendisi için bir kara sevda olduğunu da ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi