Bursa’da sahte içki felaketi!

Bursa’da sahte içki felaketi!
19:00 - Aralık 15 2020 Salı

Çekirge Devlet Hastanesi’ne 2 gün içinde üst üste 8 kişinin alkol zehirlenmesiyle gelmesi üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Hayati tehlike arz eden sağlık nedeniyle hastaneye kaldırılan 8 kişiden biri olan Mehmet İncili bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Acı gerçek, polis olayı araştırdığında ortaya çıktı. Zehirlenenlerin 0,5 litrelik pet şişelerde sahte içecek aldığı belirlendi. İlk etapta EK isimli şahıs gözaltına alınırken, bu şüpheli etil alkol olarak bildiği 5 litre alkolü UK isimli birinden satın aldığını belirtti.

Bunun üzerine soruşturma derinleşti. Gözaltına alınan İngiltere isimli şahıs, internet üzerinden İstanbul’daki bir firmadan 50-60 litre etil alkol sipariş ettiğini ve bu maddeyi çok sayıda kişiye sattığını belirtti.

Polis ekipleri, İstanbul’dan çeşitli adreslere düzenlenen operasyonla 3 kişiyi daha gözaltına aldı ve büyük miktarda etil alkole ulaştı.

Soruşturma derinleştirilirken, sahte alkol satan diğer kişilere ulaşılmaya çalışıldığı ve soruşturmanın 20 litre civarında sahte alkol bulmaya devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi