Bursa’da sahte alkol faciası nedeniyle 2 şüpheli tutuklandı

Bursa’da sahte alkol faciası nedeniyle 2 şüpheli tutuklandı
22:00 - Aralık 16 2020 Çarşamba

Bursa’da son 2 günde alkol aldıktan sonra hastalanan 14 kişi tedavi için Çekirge Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Sahte alkolle zehirlendiği tespit edilen ve tedavisine devam edilen hastalardan Mehmet İ. (51) ve Ferdi N. (37), ardından İrfan Ç. (39) da öldü.

Mehmet T. (51), Fatih Deniz Y. (49), Sümer Ç. (51), Mustafa D. (58), Ramiz H. ve Güner M., Bahadır E. (36), Tamer M. (44), Emin A. (43), Aleattin G. (52), öğrenildi. Mehmet Özgür K.’nın bilinci açıktı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, kentteki sahte alkol olaylarıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Sahte içki temin eden Erhan O. ve Uğur K. isimli şahısların sorguları devam ederken, İstanbul’daki bağlantılar da araştırılıyor. Ayrıca İstanbul’dan 50 litre sahte içeceğin getirildiği, bunların 30 litresinin polis tarafından satılan kişilerden alındığı, kayıpların 20 litresinin soruşturulduğu öğrenildi.

Öte yandan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından sorgusu tamamlanan Erhan O. ve Uğur K. adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen iki zanlı, ihmal sonucu adam öldürmekten tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi