Bursa’da Kaybolan 14 Yaşındaki Çocuğun Son Görüntüleri Bulundu

Bursa’da Kaybolan 14 Yaşındaki Çocuğun Son Görüntüleri Bulundu
16:30 - Haziran 7 2025 Cumartesi

Bursa’nın Orhaneli ilçesi Altıntaş Mahallesi’nde yaşayan ve 8. sınıf öğrencisi olan Burak Koçak, 5 Haziran sabahı evden okula gitmek üzere ayrıldığı sırada kayboldu. O gün okul servisine binmeyen ve okula varmadığı tespit edilen Koçak için ailesi akşam saatlerinde endişeye kapıldı. Çocuklarının eve dönmemesi üzerine yapılan aramalarda, Altıntaş İlkokulu’nun bahçesindeki bir barakada Burak’a ait okul çantası bulundu. Bu bulgu üzerine jandarma ekipleri olaya müdahale etti.

Güvenlik kameraları, kayboluşun ardından incelendiğinde Burak Koçak’ın o sabah mahallede yürüdüğü ve daha sonra izinin kaybolduğu belirlendi. Görüntülerde şu ana kadar şüpheli bir durum veya kişi tespit edilmedi, fakat soruşturma devam ediyor.

Yoğun Arama Çalışmaları Sürüyor

Ormanlık ve dağlık alanlarda arama çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. AFAD, JAK, Jandarma Asayiş, UMKE, MAG-AME, ANDA, KUMDAK ve MAGDER gibi birimlerden oluşan 94 kişilik arama kurtarma ekibi, 4 arama köpeği, 4 dron ve 16 araç ile Burak Koçak’ın izini sürüyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi