Bursa’da aşk korkuları … Müdahale eden polis av tüfeği ile yaralandı

Bursa’da aşk korkuları … Müdahale eden polis av tüfeği ile yaralandı
23:00 - Haziran 25 2020 Perşembe

Olay, Osmangazi ilçesi, Altıparmak İlçesi, Darmstad Caddesi çevresinde saat 19.00’da meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, 31 yaşındaki Tamer H. taşınmaya karar verdi, eski sevgilisi Büşra E.’ye geldi ve bir tartışma başlattı. Eski erkek arkadaşının ona geldiğini gören Büşra E., polis ekiplerini ve yeni erkek arkadaşı Serdar B’yi bilgilendirdi.

İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, kızın yeni erkek arkadaşı Serkan B., 33 yaşında geldi. Yanında getirdiği av tüfeğiyle eski sevgilisi Tamer H.’a bir atış yaptı. Yangından dolayı müdahale eden polis memuru açıldı, Ö.Y. bacakta yaralandı. Polisin yaralandığını gören Serkan B., av tüfeğini düşürdü ve bu sefer eski erkek arkadaşı Tamer H.’ye bıçakla saldırdı. Tamer H.’yi kolundan ve kalçasından bir bıçakla yaraladı. Polis ekibi uyarısı nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Yaralı polis memurları ve Tamer H. olay yerine sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sahneyi vurarak kaçan Serkan B., Merinos Park’taki polis ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Hakan Gönül – Fatih Çapkın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi