Bursa’da 600 polisle dev operasyon! 10 tutuklama …

Bursa’da 600 polisle dev operasyon! 10 tutuklama …
17:00 - Ekim 21 2020 Çarşamba

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu kaçakçılığının birçok adreste gerçekleştirildiği istihbarat çalışmaları sonucunda öğrenildi. Ekipler, dün şafak vakti teknik ve fiziksel takip sonrasında belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. Narkotik Şube Müdürlüğü koordinasyonundaki operasyona özel harekat, çevik kuvvet, TEM, KOM ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nden toplam 600 polis katıldı.

Özel harekat ekipleri adreslerin çevresinde güvenlik önlemi alırken bazı evlerin kapıları koç başı ile kırıldı. Baskınlarda 11 şüpheli gözaltına alındı. Eğitimli narkotik köpeklerin de kullanıldığı adreslerde; 370 gram metamfetamin, 250 gram esrar, 30 gram bonsai, 3 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız silah ve silahlara ait 9 adet mermi, 4 adet kurusıkı silah, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu silaha ait 4 adet fişek ve 20 bin lira ele geçirildi .

Poliste işlemleri tamamlanan 11 şüpheli bugün sabah adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 10’u “uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığı” suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hakan Gönül

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi