Bursa İnegöl’deki Mobilya Fabrikasında Büyük Yangın

Bursa İnegöl’deki Mobilya Fabrikasında Büyük Yangın
20:11 - Nisan 14 2026 Salı

Bursa İnegöl’de bir mobilya fabrikasında yangın paniği yaşandı. İnegöl Akhisar mahallesi 282. sokak üzerinde bulunan bir mobilya fabrikasında saat 17.30 sularında yangın başladı. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemese de, alevler kısa sürede fabrikayı sardı.

Fabrika çalışanları, dumanları fark etmeleri üzerine hızla dışarı çıkarak itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, yangına yaklaşık bir saat süren müdahale sonucu kontrol altına aldı. Yangın, fabrikada ciddi maddi hasarlara neden oldu.

Bu sırada, fabrika yetkilisi Fırat G., yaşananlara sinirlenerek duvarlara yumruk attı ve kendini yaraladı. Mesai arkadaşlarının müdahalesiyle sakinleştirilen Fırat G., olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapıldı.

İtfaiye ekipleri ve yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi