Bully 2 Oyunu Hakkında İlginç Detay Ortaya Atıldı

Bully 2 Oyunu Hakkında İlginç Detay Ortaya Atıldı
12:13 - Aralık 15 2021 Çarşamba

Bully 2 oyunu hakkında ortaya çıkan iddia oyun gündemini bomba gibi sarstı. Oyuncular bu iddia ile birlikte şimdiden heyecan yaşamaya başladı.

Bully, 2006 yılında geliştirilen ve günümüzde halen az da olsa oynanan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.  Rockstar Games tarafından geliştirilen Bully oyunuyla ilgili ortaya atılan yeni bir bilgi yakın zamanda gündemde yerini aldı. Battlefield sızıntıları ile bilinen Tom Henderson, ortaya attığı yeni iddia ile birlikte oyuncuların daha çok ilgisini çekmiş oldu. Bu iddiaların doğru olup olmadığı henüz tam olarak bilinmiyor.

Bully 2 Oyunu İlginç Bilgi Açıklandı

Bully, 2006 yılında Rockstar Games şirketinin yayınlamış olduğu bir oyun. Senarist ekibinde Dan Houser ve Jacob Krarup yer alan bu oyunun geliştiricisi Rockstar Vancouver olmakta. Aksiyon ve macera tarzında bu oyun 17 Ekim 2006 tarihinde oyuncuların karşısına çıktığında büyük bir ilgiyle karşılaşmıştı. Tek oyunculu oyun olan ve çok oyunculu oyun desteğine sahip olan Bully, bir okul ve yaşam simülasyonu olarak açıklanabilir. Açık dünyada geçen oyun bir öğrenci ile oynanıyor. Ana karakterin öğrenci olduğu bu oyunda kullanıcı görevleri tamamlıyor ve rol yapabiliyor. Eğitim bölgesinin yanı sıra oyunda şehir de yer alıyor.

Bully 2 Oyunu

Aslına bakacak olursak Bully 2 oyunu, Bully oyunu çıktıktan bir süre gündeme düşmüştü. Bully 2 oyununun gündeme düşmesinin nedeni 2008 yılına dayanıyor. Bu dönemde ortaya atılan bir iddiaya göre Bully 2 için Rockstar Games’in kurucu ortağı olan Dan Houser’ın yeni bir senaryo üzerinde çalıştığı bilgisi ortaya çıkmıştı. Bu bilginin ardından günümüze kadar çeşitli iddialar ortaya atılsa da ortaya atılan yeni bilgi güvenilir sayılan bir kaynaktan geldi.

Tom Henderson’a göre Bully 2 geliştirme aşaması neredeyse bitti. Son dokunuşların yapıldığından söz eden Henderson, oyunun demosunun aslında The Game Awards etkinliğinde paylaşılacağını fakat bu kararın iptal edildiğini belirtti. Eğer iddialar doğruysa uzun süredir geliştirilen oyun bir fragman ile beraber yakında oyuncuların karşısına çıkabilir.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi