Bu Aracın Eşi Benzeri Yok! Fiyatı Merak Ediliyor!

Bu Aracın Eşi Benzeri Yok! Fiyatı Merak Ediliyor!
22:19 - Kasım 13 2021 Cumartesi

Sivas’ta açık arttırmayla satışa çıkartılan 95 model araç, görenlerin ilgisini çekiyor! Fiyatı sır gibi gizlenen aracı açık arttırmada satın alan da bir türlü aracı satın aldığı fiyatı belirtmedi!
Sivas’ta Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından açık arttırma düzenlenerek satışa çıkartılan 95 model aracın eşi benzeri bulunmuyor! 2013 yılında vefat eden Emrullah Güler’e ait olan 95 model aracın kilometresiyse sadece 16.511 kilometre! Almanya’da çalışan Emrullah Güler bu aracı 95 yılında satın almış. Sadece yaz tatillerinde aracı kullanan Güler, 2013 yılında vefat etti. Vefatının ardından araç 4 katlı apartmanda muhafaza edilmiş.
95 model araç sonrasında 4 katlı apartmanın varislerine miras olarak kaldı. 95 model otomatik Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından açık arttırmaya çıkarıldı. Ordu’da yaşayan Erdal Alan da arkadaşlarının tavsiyesi üzerine bu otomobil için açık arttırmaya girerek; aracı satın aldı. Görenlerin şaşkınlığını gizleyemediği aracın satış fiyatı ise merak ediliyor.
Aracı satın alan Erdal Alan; otomobili beklediğinden iyi bulduğunu ifade ederek; yakın bir dostunun tavsiyesi üzerine bu aracı almak için ihaleye girdiklerini açıkladı. Beklediklerinin üzerinde bir otomobil aldıklarını ifade eden Alan; aracı Ordu’ya götürmeyi planladıklarını ifade etti. Aracın satılık olmadığını belirten Erdal Alan, ileride ne gibi teklifler geleceğine de bakacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi