Bu acının tarifi yok … Aynı aileden 4 kişi corona virüsünden öldü

Bu acının tarifi yok … Aynı aileden 4 kişi corona virüsünden öldü
10:00 - Aralık 9 2020 Çarşamba

Çin’de başlayan koronavirüs tüm dünyayı etkilemeye devam ediyor. Dünyada her gün yüzbinlerce insan ölüyor. Artan vakaların yanı sıra ölüm oranları da hızla devam ediyor. İnegöl’de ikamet eden Memiş ailesi 28 günde 4 akrabasını toprağa verdi. Kasım ayı ortasında İshakpaşa Camii imamı hatip Mehmet Nuri Memiş’in babası Musa Memiş öldü. Emekli imamın duası, kendisi gibi imam olan oğlu tarafından gözyaşlarına gömüldü. Ağrısı taze olan aile aynı gün 3 akrabasını ardı ardına kaybetti. Hastanede tedavi altına alınan Cafer Memiş ve amcasının oğlu Yaşar Memiş, aynı gün bir saat arayla virüse yenik düştü. Bu acı haberle yok olan Memiş ailesi, Bursa’da Corona için yakalanan ve tedavi gören damadı Abdurrahman Eren’in de öldüğü haberiyle gözyaşlarına boğuldu. Mahmudiye Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından amcası ve yeğeni gözyaşları içinde yan yana defnedildi.

28 günde 2 amcasını ve bir amcasının oğlunu kaybettiklerini söyleyen Cavit Yakşi, vatandaşlara seslenerek herkesi uyardı. Yakşi konuşmasında şunları söyledi:

“Bir ay dolmadan 3 hayat kaybettik, şaka yok, herkesin çok dikkatli olması gerekiyor. Önce büyük amcamı kaybettik, sonra en küçük amcam ve en büyük amcamın oğlunu aynı saatte kaybettik.” Gerçekten çok zor. acıya katlanmak için. Bu yüzden herkesin önce büyüklerine dikkat etmesi gerekiyor. Allah merhamet etsin, çok zordur ve bu acının tarifi yoktur. “

Seyfettin Aras

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi