BTTN Değeri %35 Artış Yaşadı

BTTN Değeri %35 Artış Yaşadı
10:42 - Aralık 7 2021 Salı

BTTN değeri kısa sürede yaklaşık %35 artış yaşayarak uzun süredir umutlu olan yatırımcılarına daha fazla umut katmayı başarmış oldu.

Kripto para birimi BTTN, son zamanların en ciddi artışı ile karşı karşıya kaldı. En son Ağustos ve Eylül aylarında büyük ve keskin bir artış yaşayan kripto para biriminin tekrardan böyle bir artış ile karşılaşması yatırımcıların umutlanmasını sağladı. Kripto para biriminin nereye doğru gideceği henüz belli değil fakat pek çok kişi şimdiden heyecanlı. Şu bilgiyi verelim ki bu haber bir yatırım tavsiyesi değil.

BTTN Değeri Büyük Bir Artış Yaşadı

BTTN, son zamanlarda gösterdiği etkili performans sebebiyle adından söz ettirmeye başlamış durumda. Her ne kadar daha önceki seviyesine göre düşük bir noktada yer alsa da kripto para birimindeki artış BTTN’ye yatırım yapanları mutlu ediyor. BTTN’nin son bir günlük grafiğini incelediğimizde büyük bir artış ile karşılaştığı görülüyor. Dün öğle saatlerinde 0,0024 dolar seviyelerinde dolaşan BTTN, öğleden sonra büyük bir artış yaşayarak 0,0035 dolar seviyesine ulaştı. Anlık olarak yükselen kripto para birimi, sonrasında 0,0028 dolara kadar düşse dahi bir süre sonra 0,0032 doların üzerine çıkmayı başardı. Sabah saatlerinde değerine değer katan BTTN, günün en çok yükselen kripto para birimlerinden birisi oldu.

BTTN Değeri

Geçtiğimiz günlerde kripto para borsasında yaşanan büyük kayıp bu kripto parayı da etkilemişti. BTTN, kısa sürede 0,0031 dolar seviyesinden 0,0021 dolar seviyesine kadar gerilemişti fakat sonrasında değerine değer katmaya başladı. Son 1 yıllık tabloyu incelediğimizde BTTN değeri geçtiğimiz yıl 0,0003 dolar olarak yer alıyor. Ocak ayında yükselen ve Nisan ayında zirve yapan BTTN 0,0091 dolara ulaşarak tarihinin en büyük artışlarından birisini gerçekleştirdi. Bu seviyeden sonra aşağı yönlü bir hareket sergileyen BTTN Temmuz ayından sonra tekrar yükselerek 0,0024 dolardan 0,0047 dolara ulaştı. Sonrasında ise bir miktar gerileme ile karşılaşmış oldu. Uzmanlara göre BTTN yükselişe geçebilir.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi