Bozyiğit: Bu Tatili Hedeflerimize Ulaşmak İçin Fırsata Çevirelim

Bozyiğit: Bu Tatili Hedeflerimize Ulaşmak İçin Fırsata Çevirelim
00:27 - Nisan 16 2023 Pazar

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Kurucusu Onur Feridun Bozyiğit, nisan ara tatili ile bayram tatilinin birleşmesiyle oluşan 9 günlük sürenin, YKS ve LGS sınavına hazırlanan öğrenciler için son derece önemli olduğunu vurgulayarak, tatil öncesi yayımladığı mesajında öğrencilere bazı önerilerde bulundu.

Bozyiğit, sınav hazırlık sürecindeki öğrencilere iyi planlanmış dengeli bir programla hareket etmenin en önemli püf noktası olduğunu ifade etti. “Belirli bir zaman diliminde ders çalışmak, konu tekrarları yapmak, eksiklikleri gidermek, belirlenen hedef sorulara ulaşmak ve dinlenmek için kendimize zaman ayırmak önemli olacak. Tatilde uyku düzenini bozmamaya ve günlük programımızı aksatmamaya özen gösterelim. Özellikle eksik konularımızı tespit edip çözümlerini mutlaka gerçekleştirelim. Bu tatil dönemini hedeflerimize ulaşmak için ciddi bir fırsat olarak değerlendirelim. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları olarak sınav hazırlık sürecindeki öğrencilerimize Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimimiz tarafından her öğrenci için özel olarak geliştirilmiş ders çalışma programları, deneme analizleri, gelişim raporları ve sınav grubu öğretmenlerimiz tarafından yürütülecek soru çözme kampları, konu eksikliklerinin giderilebileceği hızlandırma dersleri ile destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ulu Önder Atatürk’ün “Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak” düşüncesinden hareket ettiğini belirten Uzman Eğitimci Onur Feridun Bozyiğit, “Gelecek yüzyılın çocuklarını büyük bir özenle yetiştiriyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi