Bozcaada’da Yemek Sonrası Kaçış: 8 Bin Liralık Hesap Ödenmeden Sırra Kadem Bastılar

Bozcaada’da Yemek Sonrası Kaçış: 8 Bin Liralık Hesap Ödenmeden Sırra Kadem Bastılar
12:20 - Eylül 21 2025 Pazar

Bozcaada’da yaşanan olayda, iki kişi akşam yemeği yedikten sonra toplamda 8 bin 500 TL tutarındaki hesabı ödemezken kayıplara karıştı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen bu anlar, dikkat çekici detayları da gün yüzüne çıkardı.

Olay dün akşam gerçekleşti. İki arkadaş, yemek sonrası hesabı ödemek üzere farklı yöntemler denedi. İlk olarak, biri hesabı online olarak banka üzerinden ödemek istediğini belirtti ve işletmeciye bir dekont gönderdi. Ancak bu dekontun, aslında üç gün sonrasına ödeme talimatı içerdiği ve işletmeciye yanıltıcı bilgi verildiği ortaya çıktı.

İşletmeci durumu anlayınca, şahıslardan birinin kalkmaya başladığını fark etti. Bu sırada, şahıs işletmeciye bankamatiğe giderek nakit ödeme yapmayı teklif etti. Ancak bankamatikte kart problemi yaşandığını öne sürerek ödeme yapamayacaklarını belirtti.

En sonunda, diğer arkadaşın nakit ödeme yapmasını önererek birlikte dışarı çıktılar. Fakat bu, kaçışları için bir manevra olduğu anlaşıldı. İkili, sokak arasına doğru koşarak gözden kayboldu.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlatarak şahısların peşine düştü.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi