Bitcoin Yükseliş Sergilemeye Başladı

Bitcoin Yükseliş Sergilemeye Başladı
10:34 - Kasım 21 2021 Pazar

Bitcoin yükseliş hareketi sergilemeye başladı. Dün akşam saatlerinden sonra yükselişe geçen kripto para birimi, 2.000 doların üzerinde değer kazanmış oldu.

Bitcoin, son zamanlarda hızlı bir şekilde değer kazanmaya başladı. Kısa sürede değerini keskin bir şekilde arttıran BTC, yatırımcıların kârlarını arttıran bir gelişmeye şahit oldu. Yaşanan bu gelişme ile birlikte bitcoin değerine değer katarken gece saatlerinde hafif bir düşüş gerçekleşmiş bulunuyor. Buna ek olarak bitcoinin piyasa değerinde de artış yaşandı.

Bitcoin Yükseliş ile Değerine Değer Kattı

Bitcoin son zamanlarda düşüş eğilimi göstermiş olsa bile değerini yükseltmeye ve daha iyi bir seviyede olmaya çalışıyor. Dün sabah saatlerinde 58.400 dolar seviyelerinde gezen kripto para birimi bitcoin, öğle saatlerinden sonra büyük bir değer kaybı ile 57.500 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu gerileme ile birlikte bazı uzmanlar bitcoinin düzeltme yaptığını düşünmüştü ki öyle oldu. Bitcoin akşam saatlerinde bir süre sakin bir seyir içerisinde ilerlese de kısa süre sonra anlık bir artış ile 59.000 doların üzerine yerleşti.

Bitcoin Yükseliş

Bitcoin, gece saatlerine kadar yükselmeye devam ederek kısa sürede 59.8000 doları geride bıraksa da sabaha doğru düşüş eğilimi gösterdi. BTC sabah saatlerine doğru 58.700 doların altını görse de bir süre sonra tekrardan yükselerek 59.000 doların üzerine çıkmayı başarmış durumda. Buna ek olarak bitcoin piyasa değerini de yükseltmiş bulundu. Dün 1,10 trilyon dolar değere sahip olan bitcoin bugün 1,11 trilyon dolar değere ulaştı.

Kripto Piyasasında Son Durum

Bitcoin yükseliş seyrini korurken bunun yanı sıra istikrarlı bir görünüm içerisinde. Kripto para piyasasını güncel olarak incelediğimizde bitcoin 58.800 dolar, ethereum 4.350 dolar, binance coin 590 dolar, solana 212 dolar, cardano 1,88 dolar, XRP 1,07 dolar, polkadot 41,26 dolar ve dogecoin 0,23 dolar olmakta. Son 24 saat içerisinde en çok değer artışı %1,5 ile binance coinde olurken en çok değer kaybı %1,8 ile dogecoinde yaşandı. Son 7 gün içerisinde ise en çok değer kaybı %12 ile polkadot, en az değer kaybı %6 ile ethereumda gerçekleşti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi