Bitcoin Ustası Bitcoin Tahmini Verdi

Bitcoin Ustası Bitcoin Tahmini Verdi
10:23 - Aralık 2 2021 Perşembe

Bitcoin ustası bitcoin gidişatı hakkında bir tahmin yaparak BTC’nin seviyesinin kaça kadar çıkacağını belirtti. Yatırımcıların umudu artmaya başladı.

Bitcoinin usta isimlerinden birisi olan analist Bobby Lee, yaptığı açıklamada bitcoinin hala önemli bir zirveye ulaşması gerektiğinden bahsederek seviyenin daha da artacağından söz etti. Uzman analist Lee, bitcoinin henüz boğa sezonunu kapatmadığını söyleyerek daha çok yükselme ihtimali olduğunu belirtiyor. Şunu ifade edelim ki burada anlattıklarımız yatırım tavsiyesi değil.

Bitcoin Ustası Bitcoin Tahminini Açıkladı

Kripto para alanında sıklıkla öne çıkan isimlerden birisi olan Bobby Lee, yaptığı açıklamada bitcoinin süper bir boğa döngüsünde olduğundan bahsetti. Henüz zirveye ulaşılmadığını ifade eden Lee, bu yılın başında 65.000 doları gören BTC’nin henüz mini zirve yaptığından söz etti. Lee, kendi yaptığı tahmininde bu yılın sonunda veya gelecek yılın başında yeni bir zirvenin görüleceği umudunun olduğunu dile getiriyor. Bir ralli hareketinin olacağını söyleyen analist Bobby Lee, yeni bir zirve olduğunda bitcoinin kendini hızlı bir şekilde daha çok yukarı atabilme ihtimalinin bulunduğunu söylüyor.

Bitcoin Ustası

Bitcoin konusunda uzmanlaşmış bir tahminci olan Lee, bitcoinin yeni zirveye ulaştıktan sonra 150.000 ile 200.000 dolar seviyelerine hızlı bir şekilde ulaşacağını ve sonrasında bu seviyelerin de üzerine çıkabileceğini vurguluyor. Her ne kadar uzman bir isimden böyle bir tahmin geliyor olsa da her tahmine şüpheyle yaklaşmak ve acele etmemek gerekiyor. Eğer yatırım yapılmak isteniyor ise düşük riske girerek düşük miktarda yatırım yapmak bize göre en doğru karar.

Bitcoin ustası Bobby Lee, yaptığı bir diğer açıklamada boğa sezonunun başında olduğuna inandığına değindi. Düzenleyici şeylerin kripto paraları benimseme konusunda çok iyi bir haber olduğunu açıklayan Lee, daha pek çok iyi haberin olduğunu söyleyerek bitcoinin kısa sürede büyük değerler kazanacağını açıklıyor. Şu anda yüz milyondan fazla insanın kripto para sahibi olduğunu vurgulayan Lee, bu piyasanın gelecekte daha çok gelişeceğini ifade ederek sözlerine son noktayı koyuyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi