BBP Başkanı Destici Kangal’dan birlik çağrısı yaptı

BBP Başkanı Destici Kangal’dan birlik çağrısı yaptı
18:21 - Şubat 16 2020 Pazar

Sivas’ın Kangal ilçesinde gerçekleştirilen İlçe Kongresi’ne katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici vatandaşlara yaşanan zorlu günlerde birlik olma çağrısı yaptı.

Sivas’ın Kangal ilçesinde gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Mustafa Destici Türkiye’nin Amerika, Fransa, Rusya ya da diğer ülkelerden kesinlikle kendisine dost edinemeyeceğini, son günlerde yaşanan problemlerin üstesinden gelmenin tek çaresinin bir ve beraber olmak olduğunu ifade etti. Türkiye’nin ekonomisindeki gidişatın iç açıcı olmadığını da ifade eden Destici, geçtiğimiz yıl yaşandığı söylenen yüzde 0.5’lik büyümenin işsizliğin artması anlamında geldiğini, bu yıl için hedeflenen yüzde 5’lik büyümenin gerçekleştirilmesinin elzem olduğunu sözlerine ekledi.

Destici’nin konuşmasından sonra yeniden yapılan seçimde mevcut başkan Turan Sığırcı yeniden seçildi. Destici programın sonunda daha önceden farklı partilerde görev yaptıktan sonra Büyük Birlik Partisi saflarına geçen isimlere de rozetlerini taktı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi