Beysbol sopasıyla yemeği çalan hırsızı yenin

Beysbol sopasıyla yemeği çalan hırsızı yenin
10:00 - Kasım 6 2020 Cuma

Gaziantep’te yaşayan Çiçek Yüksel Kalkan, beslendiği bölgeye yaralı bir köpeği tedavi etmeye gittiğinde, kendi imkanlarıyla ve hayvanseverlerin desteğiyle satın alınan yiyecek ve su kaplarının çalındığını gördü. Yemeği çalan kişiyi yakalayan Kalkan, kendisine aracında beysbol sopası ile saldırdığını söyleyerek tepki gösterince hakarete uğradığını iddia etti.

Uzun süredir yiyecek ve su kaplarının çalındığını belirten Kalkan, ayakta duramadığını söyleyerek kişiye saldırdı. Kalkan, “Olaydan bir gün önce bu alana beslenmeye geldiğimde yaralı bir köpek vardı. O akşam açık bir veteriner bulamadım. Ertesi gün bu bölgeye köpeği görmeye geldim. Geldiğimde gördüğüm manzara ve bu aylarda bile yıllarca hayvanların yiyeceklerini çalan ve su kaplarını elinden alan bir adam vardı. Bulamadık, hurda satıcısı dediler ama bulamadılar. O gün gördüğümde, bir yandan yiyecekleri alıyor, diğer yandan yiyecekleri toplarken köpekleri itip ateş ediyordu. Bu arada beni yakaladım ve sonra bana küfürlü bir söz kullandı ve o öfkeyle anahtarını aldım.Bu kez küfrettiğinde artık hayvan severler için kanun yok, bu yüzden arabamda bir sopa tutuyorum Sahaya yalnız çıktığım için doluluğun verdiği ile bir hanımefendi olarak arabadan aldım. “Şu anda resimlerdeki gibi saldırdım.

Kalkan olay için ‘Bunda suç varsa benim suçumdur’ dedi Kalkan, ‘Çocuklarıma o anki annelik içgüdüsü bir daha yapmasın çünkü onları vurduğunu gördüm ve ben vurmadım. onlardan kurtulmalarını istiyorum. Sonrasında sessizce konuştuğumuzda bana bunu şöyle anlattı. Bunu bir daha yapmayacağını, işçilerinin satın aldığını ve ilk satın aldığı köpeklere götüreceğini söyledi ”.

Sokak hayvanları için mücadelesine devam edeceğini kaydeden Kalkan, her gün hayvanları beslemek için bölgeye geldiğini belirtti.

Resul Yanbul

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi