Beşiktaş yeni sezon formalarını tanıttı

Beşiktaş yeni sezon formalarını tanıttı
13:12 - Ağustos 18 2020 Salı

Beşiktaş’ın yeni sezon formaları Vodafone Park’ta tanıtıldı. Beşiktaş Başkanı Ahmed Nur Çebi, Enis Türkiye Genel Müdürü Hakan Ulusoy ve Adidas’ın kariyere başladığı soruları cevaplayan Atalay, siyah-beyaz tahtada da yer aldı. İlk sunumda konuşan Başkan Çebi, bu tür birliklerin karşılıklı ilgiye dayandığını belirterek, “Dünyanın en büyük 2 markası bir arada. En büyük spor giyim markası Adidas ile çalışmaktan onur duyuyoruz. Onlarla 11 yıldır işbirliği yapıyoruz. İnşallah elde ettiğimizi ödüllendirebiliriz. Şimdilik 350 bin ve üzeri hedef belirledik. ‘Seni bırakmayacağım’ kampanyasını Haziran ayından bu yana sürdürüyoruz.Pandemi nedeniyle süreci geç başlattık. . Pandemi süreci spor dünyasını ağır vurdu. ‘Kampanyasında taraftarlarımızın ve iş adamlarımızın desteğiyle sizleri aşmış gibi görünüyoruz.Sürekli desteklerini istiyoruz. Desteğin yarısından fazlası’ a aktarıldı diyebilirim. hesaplarımız ve hatta daha fazlası infaz O büyükbabasını kullandı.

Atalay: “En önemli ortağımız Beşiktaş”

Başkan Ahmed Nur Çebi’nin, Adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay’ın ardından uzun yıllar Beşiktaş ile çalıştıklarını belirterek, “Duygusal bir Beşiktaş bağımız var. Bunu daha güçlü sürdürmek istiyoruz. Sporun hayatını değiştirecek gücün olduğuna inanıyoruz. Dolayısıyla spor. ve sporcular Futbol şehre ve bulunduğu ülkeye maddi destek sağlarken, kitleleri de arkasından koşturabilir.Adidas olarak futbola destek olurken en önemli ortağımız tabi ki Beşiktaş. 11 yıldır aralıksız devam ediyoruz. Umarım dostluğumuz yıllarca artarak devam eder. Çok iyi anladığımızı düşünüyoruz. Beşiktaş’ı ailemiz olarak görüyoruz ”dedi. Atalay, bu sezon taraftarlar için özel bir proje yaptıklarını belirterek, imzaladığı üniformaları da sözlerine ekledi. siyah ve beyaz renkleri sevenler oyuncular tarafından giyilecek.

20 Ağustos Perşembe günü Kartal Yuvası mağazalarında satışa çıkacak formaların tanıtımına futbolcular da katıldı. Atiba, N’Sakala ve Ersin’in yanı sıra bayan futbol takımı oyuncuları ve genç genç oyuncuları ile poz verdi. üniformalar.

Bozhan Memiş – Mehmet Şirin Topaloğlu

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi