Beşiktaş, Kayseri’de Farklı Kazandı
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor’u konuk ettiği maçta 3-0 galip gelerek önemli bir zafer elde etti.
Maçın başından itibaren üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş, 56. dakikada Gedson Fernandes’in golüyle öne geçti. İtalyan yıldız Ciro Immobile, 78. dakikada penaltıdan ve maçın son dakikalarında attığı başarılı kafa golüyle skoru 3-0’a taşıdı ve maçın adamı oldu.
Kayserispor ise maça tutunmak için çabalasa da, Beşiktaş’ın disiplinli defansı karşısında etkili olamadı. Maç boyunca yapılan ataklar sonuçsuz kaldı ve Kayserispor, sahadan puansız ayrıldı.
Hakem Atilla Karaoğlan’ın yönettiği maçta, her iki takım da zaman zaman sert mücadeleler sergiledi. Kayserispor’dan birkaç oyuncu sarı kart görürken, Beşiktaş’ın disiplinli oyunu dikkat çekti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un stratejik değişiklikleri ve oyuncu yönetimi, bu önemli deplasman galibiyetinde büyük rol oynadı. Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz ise maç sonu yaptığı açıklamada daha iyi bir performans için çalışacaklarını belirtti.
Beşiktaş bu galibiyetle ligdeki puanını artırırken, Kayserispor önümüzdeki haftalarda toparlanma peşinde olacak.
