Beşiktaş Fenerbahçe Canlı İzle | BJK FB ilk 11’ler | Beşiktaş Fenerbahçe saat kaçta hangi kanalda

Beşiktaş Fenerbahçe Canlı İzle | BJK FB ilk 11’ler | Beşiktaş Fenerbahçe saat kaçta hangi kanalda
21:12 - Temmuz 19 2020 Pazar

Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe, sezonun son derbisinde Vodafone Park’ta buluşuyor. 56 puanla 4. sırada yer alan Beşiktaş, derbi kazanarak ligde üçüncü olma yolunda ilerlemek istiyor. Öte yandan Fenerbahçe 50 puanla 7. sırada yer alıyor ve bu maçtan kazanarak Avrupa umutlarını korumaya çalışıyor. Hakem Halil Umut Meler, saat 21: 00’de başlayacak olan derbinin heyecanını yönetecek.

BEŞİKTAŞ: 0 FENERBAHÇE: 0

Canlı anlatım

1 Maç başladı.

3 Maçın ilk tehlikeli atağı Fenerbahçe’den geliyor. Sol kanattan gelen atakta Deniz Türüç tarafından ceza alanına gönderilen şutu kurtaran kaleci topu uzaklaştırıyor.

İlk 11’ler

Beşiktaş: Ersin, Gökhan, Vida, Rokoko, Caner, Elneny, Lens, Atiba, Boateng, Boyd, Burak

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Ozan, Tolga, Deniz, Ferdi, Emre, Muriqi

Beşiktaş Fenerbahçe Canlı İzle

Beşiktaş Fenerbahçe beIN Sports ekranlarında canlı olarak izleyebilirsiniz. Çevrimiçi izlemek istiyorsanız, tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz olarak izleme olanağına sahip olabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alımı nasıl yapılır?

Digitürk ile tek bir maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek bir eşleşme satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıkla

Fenerbahçe: 133 – Beşiktaş: 125

Fenerbahçe, daha önce 351 kez, 133 kez karşılaştığı Beşiktaş’ı mağlup ederken 125 kaybetti. 93 yarışma berabere bitti.

Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş ile derbi oynayacak olan Fenerbahçe, daha önce 351 kez karşılaştığı rakibini 133 kez yenmeyi başardı ve 125 müsabakada yenildi. İki takım arasında oynanan 93 müsabaka berabere bitti. İki takım arasındaki yarışmalarda en farklı maçları kazanan takım, 6 Aralık 1958 arasında yapılan hazırlık maçında 7-0’lık skorla Fenerbahçe iken, resmi maçlarda en farklı olan takım 7- puanla kazandı. 23 Mart 1941’de Dördüncü Turnuva’nın 3. maçında 1. Beşiktaş oldu.

Fenerbahçe rakibini 45 yıl yenemezken, Beşiktaş 30 yıl boyunca 4 veya daha fazla farkla yenemedi.

Beşiktaş’ta hedef 3 puan

Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe’ye ev sahipliği yapacak Beşiktaş kazanacak tek gol. Siyah ve beyazdaki sakatlığı nedeniyle Yeni Malatyaspor’da oynayamayan Burak Yılmaz, dün antrenmanın bir bölümünde takımla çalışırken bugün golcü ile ilgili nihai karar olacak. Yıldız futbolcunun forma giymesi muhtemeldir.

Beşiktaş Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe’ye ev sahipliği yapacak ve gözler Burak Yılmaz’da. Kasımpaşa maçında sakatlıktan sonra oyuna devam edemeyen ve Yeni Malatyaspor mücadelesinde takımını yalnız bırakmak zorunda kalan Kaptan Burak, Fenerbahçe derbisini giymek için tüm şartları zorluyor. Hafta başından beri bireysel antrenman ve terapisine devam eden forvet, dün ilk kez takıma katıldı. Bireysel programını tamamladıktan sonra ekiple çalışmaya devam eden yıldız oyuncu, bugün yapılacak taktik eğitimde yer alacak. Maçta derbi oynamak isteyen Burak Yılmaz, Fenerbahçe’ye karşı giyecek gibi görünüyor. Burak’ın yokluğunda hedef yollarında zorluk çeken siyah beyaz insanlarda yaşanan bu gelişme, Koç Sergen Yalçın’ın yüzünü güldürdü.

Boateng sahada olacak

Kasımpaşa maçından sonra, Aşil tendonundaki ağrıları artan ve bu nedenle Malatya’ya götürülmeyen Ganalı yıldız Boateng, acısından kurtuldu ve Fenerbahçe’ye karşı giyilebildi. Burak Yılmaz olmadan taktik antrenmanlarda merkezde oynayan Boateng, dün antrenmanın forvetinin gerisindeydi. Burak Yılmaz’ın forma giyip giymeyeceği veya Boateng’in Fenerbahçe derbisinde oynadığı rol belli olacak. Burak oynarsa, teknik direktör Sergen Yalçın forvetin arkasındaki sahaya Boateng’i koyacak. Burak’ın yokluğunda Ganalı forvet Kartal’ın gol ayağı olacak.

Vida-Roco ikilisine savunma emanet

İspanyol defans oyuncusu Victor Ruiz bir hafta içinde takımı tek taraflı olarak terk ettikten sonra gözleri savunmaya döndü. Ruiz’in ayrılışı konusunda pek sıkıntısı olmayan Sergen Yalçın, “Giderse gerisi bizim. Sahada 11 kişi olacağız.” Genç oyuncu Erdoğan’ı maç kadrosuna dahil edecek Yalçın, olası bir yaralanma durumunda bu bölgenin alternatifini belirledi.

N’Koudou askıya alındı, Ljajic ve Umut Yok

Fenerbahçe derbisinden önce Beşiktaş’ta 3 kayıp var. Uzaktaki yeni Malatyaspor’da gördüğü sarı kartla cezalı olan N’Koudou, sarı-koyu mavi takıma karşı oynayamayacak. 24 Haziran’da olumlu Covid-19 testleri yapan Adem Ljajic ve Umut Nayir de sezonu kapattı. İki oyuncunun son testlerinin negatif olduğu bildirilmesine rağmen, TFF protokollerine uygun olarak 5 gün ara ile 3 kez denemek zorunda kalacaklar. Ligin sonunda 2 maç olduğundan, bu 2 oyuncu zaman sorunu nedeniyle kalan maçlarda oynayamayacak. Yeni Malatyaspor savaşında cezasını tamamlayan Atiba formasını aldı. Ayrıca yaralanmalarından sağ kurtulan Dorukhan Toköz ve Douglas ekiple çalışmaya başladı.

Derby ‘Dünya Fenerbahçe Günü’nde oynanacak

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin 19.07’de kutlanan Dünya Fenerbahçe Günü’nde oynanması bir tesadüf. Siyah ve beyazların hedefi Sivasspor’un bu anlamlı günde rakibini yenerek hata yapmasını beklemek olacak. Yigidolar Gençlerbirliği karşısında olası bir sayı kaybıyla 3. sırada yer almak isteyen Beşiktaş, Trabzonspon’un Avrupa’dan 1 yıl boyunca onaylanması durumunda Şampiyonlar Ligi’nde bir sonraki sezon kazanacak. Savaş yarın saat 21: 00’de Vodafone Park’ta oynanacak ve Halil Umut Meler yönetecek. Cevdet Kömürcüoğlu ve İbrahim Çağlar Uyarcan Meler’e yardım edecekler. Beşiktaş’ın Fenerbahçe derbisine aşağıdaki 11 ile ulaşması bekleniyor:

Ersin – Gökhan Gönül, Vida, Rokoko, Caner – Atiba, Elneny, Lens, Boateng, Diaby (Boyd) – Burak Yılmaz.

Fenerbahçe derbi hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, yarın ziyaret edeceği Beşiktaş derbisi hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş’a yarın gidecek olan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri’nde yapılan bir eğitimle bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Isınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra, 3 gruba ayrılan sarı-koyu mavi oymacılar, 2’ye 2 koparma ve geçiş çalışması yaptı. Antrenman taktik ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Derbi oyunu hazırlıklarını bu eğitimle tamamlayan Fenerbahçe, tesisteki kampa girdi.

Beşiktaş derbi hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe’yi yarın Vodafone Park’ta ağırlayacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Dün takımla dün ilk kez tedavi gören Burak Yılmaz bugün tüm antrenman seansında yer alırken, çift gol maçta oynadı.

Beşiktaş, yarın oynayacağı Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını tamamladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen eğitim 1,5 saat sürdü. Kondisyon ve taktiklere odaklanan egzersiz sahadaki ısınma koşuları, istasyon çalışmaları ve germe hareketlerinin açılması ile başlar. Geçiş pratiği, 2’den 2’ye koparma, dar alanlı bir check-pass ve taktik bir program, çift gollü maç ve atış pratiği ile sona erer. Kasımpaşa maçında yaşadığı yaralanma nedeniyle takımını Yeni Malatyaspor maçında yalnız bırakan Yüzbaşı Burak Yılmaz, dün bu hafta ilk kez ekiple çalışırken dün çalışmalarının bir parçasıydı. Burak, antrenmanın tamamında takım arkadaşlarıyla sahada yer alırken, çift de maçta oynadı. Sakatlığından kurtulan oyuncu yarın oynanacak derbide oynayabilecek.

Fenerbahçe Beşiktaş’ı yenemez

Fenerbahçe, 2014-2015 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı’nda maçı sadece Süper Lig’de Beşiktaş’ta oynanan son 9 müsabakadan 2-0 kazandı.

Süper Lig’de Beşiktaş’la derbi dövüşecek olan Fenerbahçe’nin rakibi ile oynadığı 9 müsabakadan 4 mağlubiyet ve 4 berabere kalması, 2014-2015 sezonunda 2-0’lık skorla sadece 1 kez kalıyor.

9 maçta 13 kırmızı kart

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan son dokuz resmi maçta Beşiktaş 7 kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe 6 kırmızı kart alırken 13 kırmızı kart çıktı. Bu sezon, sarı-koyu mavi oyuncular Süper Lig’de 10 kez kırmızı kart gördü ve bu alanda en çok ceza alan takım oldu.

Derby’deki gözler Burak ve Vedat’ta

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak derbede gözler Burak Yılmaz ve Vedat Muriqi’ye çevrildi. Fenerbahçe’nin forvet futbolcusu Vedat Muriqi, Beşiktaş’a karşı oynadığı son dört Süper Lig maçından üçünde bir gol attı ve 2007-2008 sezonundan bu yana Süper Lig’de Fenerbahçe’de en fazla gol atan oyuncu 9 golle Burak Yılmaz oldu.

Engelli ve Askıya Alındı

Fenerbahçe, Mevlüt Erdinç ve Tolgay arslan’da sakatlık geçiren Mehmet Ekici, Beşiktaş derbisinde oynayamayacak, Serdar Aziz, Luiz Gustavo, Tolga Ciğerci, Hasan Ali Kaldırım, Deniz Türüç ve Jailson sarı kart sınırında.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi