Berat Albayrak’a hakaret eden kişiler gözaltına alındı

Berat Albayrak’a hakaret eden kişiler gözaltına alındı
16:00 - Temmuz 1 2020 Çarşamba

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasında, “30.06.2020 tarihi itibariyle, 30.06.2020 itibariyle, Hazine ve Maliye Bakanı tarafından sosyal medyada hakaret içeriklerini paylaşarak bireyleri veya kurumları hedefleyen hesaplar için yapılan çalışmalar, 11 kişi arasında belirlenen 19 hesap yöneticisi arasında kişi tutuklandı ve gözaltına alındı. Söz konusu kişilere karşı adli soruşturma devam ediyor. “dedi.

Berat Albayrak’a hakaret eden kişi gözaltına alındı

Dördüncü kez sosyal medya hesabının babası olduğunu açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Başsavcılığı’nın ailesi hakkında hakaret ettiği gerekçesiyle yapılan soruşturma kapsamında 1 kişi gözaltına alındı .

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eşi Esra Albayrak’ın doğum vesilesiyle Twitter’da ‘Dördüncü oğlumuz Hamza Salih, ailemizi dünyamıza getirdi. Bu mutluluğu tekrar yaşattığımız için sevgili eşim Esra’ya sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Dualarınızı bekliyoruz. Bakan Albayrak’ın görevinden sonra, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Albayrak ve ailesi tarafından “kamu görevlisine hakaret” suçlamasıyla ilgili hakaret iddiaları hakkında soruşturma başlatıldı.

Savcı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Mehmet Fatih K. adında bir kişi gözaltına alındı.

İrem Demir

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi