Berat Albayrak ve ailesine hakaret ettiği için 1 şüpheli tutuklandı

Berat Albayrak ve ailesine hakaret ettiği için 1 şüpheli tutuklandı
17:00 - Temmuz 2 2020 Perşembe

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eşi Esra Albayrak’ın doğum vesilesiyle Twitter’da ‘Dördüncü oğlumuz Hamza Salih, ailemizi dünyamıza getirdi. Bu mutluluğu tekrar yaşattığımız için sevgili eşim Esra’ya sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Dualarınızı bekliyoruz. Bakan Albayrak’ın paylaşımının ardından İstanbul Başsavcılığı tarafından Albayrak ve ailesi hakkında aşağılayıcı yorumlar yapan kişilere soruşturma başlatıldı.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada, İstanbul’da ikamet ettiği belirlenen 8 şüpheliye karşı bir gözaltı emri verildi. Gözaltı emirleri olan Kürşad Zafer U. (34), Nazif S. (37), Fatma Makbule A., (33), Önder D. (36) ve Mehmet Fatih K. (26) ve Muammer K. (42) O, gün gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve 18 yaşın altında olduğu tespit edilen 1 şüpheli, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, 4 şüpheli sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı.

Polis işlemleri tamamlanan Mehmet Fatih K. (26) ve Muammer K. (42) bu sabah Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na transfer edildi. Savcılığa getirilen şüphelilerden Mehmet Fatih K., tutukluluk üzerine görevli, nöbetçi ve yargı makamı Muammer K.’ya yargılanmıştır.

Görevli sulh cezaya getirilen şüpheli Muammer K., adli kontrol şartı altında serbest bırakılırken, Mehmet Fatih K. tutuklandı ve hapse gönderildi.

İrem Demir

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi