Belediyelerde yapılan torpil ortaya çıktı!

Belediyelerde yapılan torpil ortaya çıktı!
13:31 - Temmuz 29 2019 Pazartesi

Menderes Belediyesi, Seyhan Belediyesi, Menemen Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Safranbolu Belediyesi ve İzmir Torbalı Belediyesi’nde yapılan akraba görevlendirmeleri ortaya çıktı.

İZMİR TORPALI’DA GENEL MÜDÜR YARDIMCISI SKANDALI

İzmir Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Oğlu Efe Uygur’u 7 bin lira maaş ile genel müdür yardımcısı görevine getirdi. Bu olaydan sonra Belediye Başkanı İsmail Uygur’un ne açıklama yapacağı merak konusu.

SAFRANBOLU BELEDİYESİ’NDE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ

Safranbolu Belediyesi’nde ise yine bir skandal ortaya çıkarıldı. Safranbolu Belediye Başkanı CHP’li Elif Köse, kardeşi Zafer Köse’yi özel kalem müdürü yaptı.

BAŞKANIN KUZENİ SEKRETER GÖREVİNE GETİRİLDİ

İzmir Selçuk Belediyesi’nde ise benzer bir torpil yaşandı. Selçuk Belediye Başkanı olan Filiz Ceritoğlu Sengel’in kuzeni Oya Ceritoğlu, belediyeye sekreter olarak getirildi. İzmir Selçuk Belediyesi Başkanı Filiz Ceritoğlu’nun CHP’li olduğu ortaya çıktı.

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI DAMADINI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜNE ATADI

Bir diğer torpil haberi de CHP’li Seyhan Belediyesi’nden geldi. Seyhan Belediye Başkanı Mehmet Akif Akay, damadı olan emekli subay Erkal Şenyurt’u özel kalem müdürü yaptı.

MENEMEN BELEDİYESİ’NDEN AKRABA TORPİLİ

Bu usulsüz atamalara Menemen Belediyesi’de katıldı.  Menemen Belediyesi Başkanı Serdar Aksoy, halasının eşi İrfan Aras’ı başdanışmanı yaptı.

Memleketin her yerinden usulsüz atamalarla ilgili haberler gelirken son olarak CHP’li belediye başkanın amcasının oğlu Nuriye Kayalar’ı özel kalem müdürü yaptığı ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU: BELEDİYEYİ ADALETLE YÖNETECEKSİN

Belediyelerde yapılan akraba atamaları akıllara Kılıçdaroğlu’nun işini ehline vereceksiniz sözlerini akıllara getirdi. Kılıçdaroğlu,”Falan milletvekili telefon etti, onun akrabasıymış, hiç dinlemeyeceksiniz. Genel Başkan olarak söylüyorum, Genel Başkanın akrabası olsa bile hiç dinleyemeyeceksiniz. Liyakat çok önemli… Partizanca atamalardan uzaklaşın. İşi ehline vereceksiniz. Uzun bir Adalet Yürüyüşü yaptık, Mısır’daki sağır sultan duydu yürüyüşümüzü. Adaletle yöneteceksiniz. Belediye çalışanlarının özlük haklarına sahip çıkacaksınız. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacaksınız. Belediyeyi adaletle yöneteceksiniz ki, size oy vermeyenler bile size saygı duysun.” Demişti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi