Beklenen kar yağışı için toplantı gerçekleştirildi

Beklenen kar yağışı için toplantı gerçekleştirildi
19:44 - Şubat 15 2021 Pazartesi

Sivas’ta beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle kar ve kötü hava koşulları ile mücadele kapsamında ilgili kamu kurumlarının katılımıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kış mevsiminin en soğuk ve sert geçtiği illerden olan Sivas’ta aşırı kar yağışları nedeniyle oluşabilecek yol kapanmaları, çığ düşmeleri, buzlanma vb. aksaklıkları etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak maksadıyla Sivas Valisi Salih Ayhan’ın başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına Sivas ilindeki ilgili kamu kurumları katıldı. Yapılan toplantıda konuşan Vali Ayhan tüm araç, ekipman ve personel ile birlikte karla mücadeleye hazır olduklarını belirterek tüm hazırlık çalışmalarının titizlikle yerine getirildiğini ifade etti. Konuşmasının devamında Ayhan özellikle asılsız ihbarlar dolayısıyla bu mücadelenin zaman zaman sekteye uğradığını, bu yüzden söz konusu ihbarlar ile ilgili cezai işlemlerin uygulanacağını söyledi.

Bununla birlikte toplantıda kurum müdürleri ve ilçe kaymakamları da kendi sorumluluk alanları bünyesinde aldıkları tedbirleri paylaştı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi