Bebek bir taksi kustu ve 400 lira isteyen şoför feshedildi.

Bebek bir taksi kustu ve 400 lira isteyen şoför feshedildi.
11:12 - Temmuz 8 2020 Çarşamba

Edinilen bilgiye göre, olay dün Şirinyer ilçesi Menderes Caddesi’nde meydana geldi. Atife S. adlı bir kadının, kucağına 1 yaşında bir bebek ve 35 T 7764 plakalı ticari bir taksi aldığı iddia ediliyor. Taksiyle biraz ilerleyen Atife S.’nin küçük bebeği araçta kustu ve kustu. Atife S., inişe geldiğinde, bebeğinin kustuğu yerleri temizlemeye çalıştı; Sonra 12 lira tutan taksi ücretine rağmen şoföre 85 lira verdi. Daha sonra taksi şoförü ondan 200 lira istediğini söyledi, ancak Atife S. bunu kabul etmediğinde taksi şoförü ile birlikte gitti.

Bir telefon geldi ve 400 lira istedi

Olaydan sonra telefon görüşmesi yaptığını iddia eden Atife S., araba yıkamasının kendisini aradığını ve aracın temizliğinin 400 liraya mal olduğunu ve ödenmesi gerektiğini iddia etti. Oto yıkamanın ona nasıl geldiğini belirten Atife S., “Şikayet etmek için Taksi istasyonunu aradım. Numaramı oradan şoföre verdiler; sürücü de çağırıyor ve yıkayıcıya veriyor. numara.”

Sürücünün işi feshedildi

Öte yandan, İzmir Şoförler ve Otomobil Esnaf ve Sanatkarlar Odası, olaydan dolayı üzüldüklerini belirterek, sürücünün işinin araç sahibi tarafından sonlandırıldığını açıkladı. Odadan yapılan açıklamada, “Öncelikle bu olaydan dolayı üzüntümüzü dile getiriyoruz. Konu odamıza bildirildikten sonra gerekli soruşturma başlatıldı, araç sahibinin şoförü derhal görevden alındı. Ayrıca özür dileriz. “Yolcularımıza ve karımıza. Sağlıklı günler dileriz”.

Ali İhsan Çiftçi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi