BBP Sivas Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp Seçim Bürosu Açılışı Yaptı

BBP Sivas Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp Seçim Bürosu Açılışı Yaptı
01:22 - Mart 9 2019 Cumartesi

Sivas Belediye Seçimlerinde en iddialı adaylar arasında yer alan Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp, kent meydanında partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Açılış programına Doğan Ürgüp’ün yanı sıra; BBP Sivas İl Başkanı Uğur Bulut ve BBP Sivas Belediyesi Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaşlar da katılım sağladı

Şehit Gazeteci İsmail Güneş’in Eşi Açılışta Konuşma Yaptı
Yeni seçim irtibat bürosunu açılışından önce Şehit Gazeteci İsmail Güneş’in eşi Yasemin Güneş; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek, açılışa katılım sağlayanlara teşekkür etti.

İrtibat bürosu açılışında bir konuşma yapan Doğan Ürgüp, öncelikle Kadınlar Gününü kutladı. Doğan Ürgüp,” Öncelikle Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Burada hanımlar kolu için ayrılmış bulunan projelerimizin de tanıtıldığı seçim komitemizin açılışı için bulunuyoruz. Bir açılış için bu kalabalık çok güzel, teşrif ettiniz hepinize teşekkür ederim. Değerli kardeşlerim hedefimiz Sivas Belediye başkanlığı yarışında belediye başkanlığını kazanıp rahmetli başkanın emaneti olan bu başkanlığı tekrar geri alıp, rahmetli başkana iade etmektir. Bir suikast neticesinde şehit edildiler. Ülke için şehit edildiler. Onların davası şahsi bir dava değildi, Türk milletinin davasıydı. İşte biz burada Türk milletinin davasını Sivas genelinde yürütmeye gayret gösteriyoruz “ dedi.

Program yapılan konuşmalar ardından halk oyunları ekibi gösterisi ve kadınlara Doğan Ürgüp’ün karanfil dağıtmasıyla son buldu.