Bayram öncesi baklavaya yüksek talep

Bayram öncesi baklavaya yüksek talep
12:00 - Temmuz 21 2020 Salı

Dünyaca ünlü Gaziantep baklavalarının üretimden müşteriye uzanan serüveni, korona virüsü önlemleri altında yangınlar ölçüldükten ve dezenfekte edildikten sonra atölyede başlıyor. Kontrolü geçen ustalar, mikron kalınlığında hazırlanan ve dinlendirilen hamurları açar. Açılan ince hamurlar, gelin paketi gibi tepsilere astarlanır ve üzerine birinci kalite krem ve kaba birinci kalite fıstık dökülerek dantel gibi işlenir. Hijyenik bir ortamda usta ellerde hazırlanan Baklava, odun ateşinde bir taş fırında pişirilir. Nar ile pişmiş Baklava, sıcak şerbet ile buluşuyor. Üretimden çıkan Baklava, oda sıcaklığında soğutulur ve müşterilerine ulaşmak için paketlenir. Tüm önlemleri alarak üretime devam ettiklerini belirten Hamido Baklava Operasyon Müdürü Behzat Bozkurt, yılın her ayında dünyaca ünlü Gaziantep baklavalarını zevkle tüketiyor. Bununla birlikte, en fazla tüketime sahip olduğunuz zamanlar elbette tatil haftalarıdır. Hamido Baklava olarak festival çalışması içimizde başladı. Hijyen kurallarına ve sosyal mesafeye azami özen göstererek çalışmalarımızı tüm personelimizle yapıyoruz. Bozkurt, gerçek Gaziantep baklavasında en önemli noktanın mevsimde antepfıstığı toplanması ve birinci sınıf fıstık fıstık ve birinci sınıf tereyağı kullanılması olduğunu belirtti.

Gerçek baklava fiyatına bakın

Bir diğer önemli konunun birinci sınıf işçilik olduğunu belirten Bozkurt, “Gerçek Gaziantep baklavasını anlamak için fiyata bakmak yeterlidir. Sadece bir ürünün fiyatına bakmak, bazı hileleri kabul etmek anlamına gelir. Kaliteli ürün daha iyi bir fiyata çıkacaktır. Müşteriler merdiven altı denilen ürünlerden uzak durmalıdır. ”

Raf ömrü kısaysa,% 100 doğal üretimdir.

Bozkurt, baklavanın katkısız olduğunu anlamak için raf ömrüne bakılması gerektiğini söyledi. Kimyasal ürünler söz konusu olduğunda, ürünün raf ömrünün uzamasını istersiniz. Raf ömrü uzun değilse, bu ürün% 100 doğal olarak üretilir. ”

“Şehitler ve gaziler ailelerine özel indirim”

Türkiye’nin 81 ilinde ve tüm dünyada bir sonraki ürün Behzat Booth’a vurgulayınlarını gönderin, “Usta ustalarımız ve kullandığımız ürünlerin kalitesi nedeniyle halktan yüzde yüz memnuniyet alabiliyoruz. Firmamızın adı Anti- Terörizm Gazileri Binbaşı Hamid Yıldızlardan geliyor, bu yüzden tüm bayi ve satışlar “Noktalarımızda Gazi ve Şehit ailelerine yüzde 15 indirim uyguluyoruz. Bu indirim için ailelerimizin durumlarını belirtmeleri yeterli olacaktır. ”

Resul Yanbul

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi