Bayram Dönüşünde Alkollü ve Ehliyetsiz Sürücüye Rekor Ceza

Bayram Dönüşünde Alkollü ve Ehliyetsiz Sürücüye Rekor Ceza
07:20 - Haziran 10 2025 Salı

Kurban Bayramı’nın ardından evlerine dönüş yapan tatilciler sebebiyle Bolu’da trafik yoğunluğu arttı. TEM Otoyolu ve D-100 karayolu üzerinde yaşanan trafik sıkışıklığı, Bolu Emniyet Müdürlüğü’nün yoğun çalışmalarına sahne oldu.

Alkol ve Ehliyetsizlik Bir Arada

D-100 karayolu Üniversite Kavşağı’nda, trafik ekipleri yoğunluğu azaltmaya çalışırken, trafikte tehlikeli hareketlerde bulunan ve diğer araçları sıkıştıran bir otomobil dikkat çekti. Araç, hemen durduruldu ve yapılan kontrolde sürücü M.Ç.’nin 3.47 promil alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı tespit edildi.

Bayram trafiğinde bu şekilde tehlike saçan sürücüye uygulanan toplam 50 bin TL’lik ceza, trafik güvenliğinin ne kadar ciddiye alındığını gösteriyor. Polis ekipleri, alkol alıp trafiğe çıkanlara karşı uyarılarını sürdürüyor ve şehir içi trafik akışını düzenlemek için çalışmalarını devam ettiriyor.

Enes Özkan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi